2014. március 11.

A MOL-csoport elindította Growww 2014 programját

A MOL-csoport idén újra elindítja globális, díjnyertes diplomás programját. A Groww program keretében idén összesen 250 pozícióra lehet pályázni a MOL-csoport 25 vállalatánál, 11 országban.
 
A MOL-csoport nyolcadik éve nyújt egyedülálló lehetőséget fiatal, rövid munkatapasztalattal rendelkező diplomásoknak globális programjában, hogy a Growww-n keresztül karrierjüket egy nemzetközi nagyvállalatnál indítsák el, ahol szakértő irányítás mellett, multikulturális munkakörnyezetben bizonyíthatják rátermettségüket. A vállalat több mint 250 csoportszintű pozíciót kínál, a mérnöki, üzleti, IT, természettudományi területektől a társadalomtudományokéig. Idén a MOL-csoport 25 vállalatánál, 11 országban (Horvátország, Csehország, Magyarország, Irak, Pakisztán, Lengyelország, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia) ajánlanak Growww-s pozíciókat a program résztvevői számára.
 
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Építsd meg a vonatjegyed! – különleges hétvége különleges mozdonnyal

Egészen február végéig nem kell fizetniük az utazásért a budapesti kisvasúton azoknak a gyerekeknek, akik saját építésű LEGO® vonatot mutatn...