2014. március 7.

A nők kevesebb kockázatot vállalnak, mint a férfiak

A Kaspersky Lab nőnap alkalmából feltárja annak az okát, hogy a nők miért is óvatosabbak az interneten, mint a férfiak. A vállalat felmérése szerint az erősebbik nem sokkal jobban hajlamos arra, hogy több kockázatot vállaljon az életben, míg a nők a biztonságosabb, hosszú életet ígérő utat választják a döntéseik során, amelyet alá is támaszt a nők átlagosan hat évvel hosszabb életkora.
 
Egy európai tanulmány szerint a nők ugyanolyan lelkesen használják az internetet, mint a férfiak, éppen csak teljesen különböző módon. A Kaspersky Lab és a német Würzburgi Egyetem (University of Wuerzburg) közös felmérése szerint olyan szexuális különbségek alakultak ki, amelyek már az online térben való viselkedés alapján is kimutathatóak. Ugyanis a férfiak hajlamosak jobban keresni azokat az online tartalmakat, amelyeknek a szórakozáshoz, a játékokhoz és az erotikához kapcsolódnak, míg a nők inkább a közösségi oldalakat használják, ahol baráti kapcsolatokat vagy esetleg partnert keresnek.

 

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...