2014. március 13.

Díjazták a Család-barát szerkesztőségét

Rangos elismeréssel, a Fogyasztóvédelemért-díjjal tüntette ki a  Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság az MTVA Család-barát Magazin szerkesztőségét kedden. A családokat érintő legfontosabb témákkal - mint pl. az egészségügy, nyugdíjas gondok, munkaügyi problémák, nevelési kérdések - foglalkozó műsor immár hat éve a tévénézők egyik kedvenc magazinja, amely minden hétköznap a mindennapokhoz szükséges hasznos információkkal, szakértői tanácsokkal, megoldási javaslatokkal, finom receptekkel és minden hétvégén népszerű művészek családjainak bemutatásával várja a nézőket.
Fülöp Zsuzsanna, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szóvivője elmondta: többek között azért a Család-barát magazinra esett a választásuk, mert a műsor elsősorban a fogyasztóvédelmi szempontból is kiemelten kezelendő időskorúakat és kismamákat szólítja meg, így komoly segítséget nyújt a hatóságnak abban, hogy a hivatal által fontosnak tartott információk és jótanácsok eljussanak a célcsoportokhoz.

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...