2014. március 19.

Harmónia Átriumpatika: Testi-lelki harmónia és megújulás a város szívében

Most szombaton, 2014. március 22-én a Harmónia Átriumpatika jóvoltából újra egész napos rendezvényen ismerkedhetünk a testi-lelki felfrissülés és harmónia elérésének módszereivel a Váci utcai Millennium Centerben. A rendezvényen előadást tart – mások mellett - Müller Péter, Soma MamagésaVarga Gábor és Somogyi Péter. A rendezvény háziasszonya Dobó Kata.
 
Az egész napos programsorozat célja, hogy hasznos tanácsokkal és gyógymódokkal lássák el a rendezvény résztvevőit, akik érdeklődően nyitottak a harmonikus, valamint kiegyensúlyozott élethez szükséges alternatív és gyógyászati módszerek iránt.
 
A rendezvényen szakmailag elismert kiállítók látják el izgalmas és működő megoldásokkal az egészséges életvitel iránt fogékony, de a gyógyászati és alternatív praktikákkal eddig még csak ismerkedő közönséget. Az eseményen különböző diagnosztikai és mérőműszereket is bemutatnak, valamint olyan szellemi irányzatokat és mozgásterápiákat, amelyek segíthetnek  egészségesnek maradni vagy éppen gyógyulni.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Saját okostelefonos mesterséges intelligenciát mutat be az LG

Az LG Electronics (LG) a spanyolországi Barcelonában, a Mobile World Congress (MWC) kiállításon mutatja be első saját fejlesztésű, mobiltele...