2014. március 3.

Lépéskényszerben van az állam

Ellentmondásokkal teli korszakot élünk, a befektetési döntések nehezebbek, mint valaha. Technológiai alapokra épülő negyedik ipari forradalomról beszélünk, miközben egy globális gazdasági válság hatásai kérdőjelezik meg a pénzügyi szektor fő folyamatainak alapját jelentő axiómákat. E bizonytalan környezetben mutat utat a venture capital üzletágak szereplői számára a szakma tavaszi csúcskonferenciája, amelyen a téma elismert szakemberei osztják meg tapasztalataikat a pénzügyi szektor keresleti és kínálati oldalával. A rendezvény kiemelt előadói Prof. Dr. Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, Dr. Oszkó Péter, a Portfolion Zrt. vezérigazgatója, valamint Mr. Paolo Cesarini, az R&D, Innovation and risk capital vezetője.

Vajon csak információs szakadék van a befektetőket kereső startupok és a kockázati tőkealapok közt? Vagy valóban nincs üzleti potenciál a magyar startup piacban? Milyen stratégiával találhat befektetőt egy növekvő cég a nyereségesség fenntartásához? Az ilyen és ehhez hasonló kérdések sora foglalkoztatja a pénzügyi piac szereplőit ma Magyarországon. A március 19-én megrendezésre kerülő Venture Capital Summit (http://vc.ap.hu/) ezek megválaszolására vállalkozik, irányt mutatva a bizonytalan piaci környezetben kiutat keresők számára.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...