Az Alleeban mutatja be ügyfeleinek a virtuális valóságot a Telekom

Akár a szabadesés, sőt a repülés érzését is átélheti az Allee Bevásárlóközpont Telekom üzletében, aki együtt próbálja ki a Samsung VR szemüvegét és az Icaros elnevezésű mozgásfejlesztő eszközt.

 

A Samsung Magyarországgal együttműködve különleges élményt kínál most ügyfeleinek a Telekom: az Allee Bevásárlóközpontban található üzletében a Samsung Gear VR szemüvegek segítségével bárkit bevezetnek a virtuális valóságba. A VR élmény az Icaros nevű, eredetileg fitness célokra kifejlesztett, saját testsúllyal irányított eszközzel még tovább fokozható.

 

A Telekom üzletben kialakított Élménytérben bárki betekintést kaphat a 3D technológia világába és kipróbálhatja a VR-szemüveget és az Icarost, amely a virtuális valóságot a fitness-szel és a rekreációs célú mozgással elegyíti.  A két eszköz együttes használata látványosan és fizikailag is átélhetően mutatja be a virtuális valóság élményét az edzésfeladatoktól a szabadesés vagy épp a repülés illúziójáig. „Az Élménytér  kialakításával is hangsúlyozzuk elkötelezettségünket az innovatív, jövőbe mutató megoldások iránt. Szeretnénk, hogy  ügyfeleink személyesen is átélhessék a VR szemüveg nyújtotta teljesen újszerű, háromdimenziós élményt. Ez az eszköz forradalmasította a digitális játékok piacát, de a VR technológia rövidesen az ipar, a kereskedelem és a kommunikáció területén is alapvető változásokat fog hozni" – mondta el Gricser Péter, a Magyar Telekom személyes ügyfélkapcsolatok igazgatója.

 

Az Icaros mellett két 4D szék is várja az érdeklődőket, amely a jövő mozijának fontos eleme lesz majd. Ha felvesszük a VR szemüveget és beülünk a székbe, a virtuális élmény még életszerűbbé válik: a szék annak megfelelően mozgat, dönt vagy ráz bennünket, hogy éppen milyen tartalmat nézünk.

 

A Samsung Gear VR készülék, az Icaros és a 4D székek 2017. szeptember 1-től kezdve próbálhatók ki a Telekom Alleeban. Az érdeklődőknek javasolt a Telekom honlapján regisztrálni és időpontot foglalni.

 

A Samsung Gear VR készülék többféle modellje pedig megvásárolható a Telekom honlapján és üzleteiben.

 

 



Evernote helps you remember everything and get organized effortlessly. Download Evernote.