2017. szeptember 30.

Huszonötezer négyzetméteres park épült a III. kerületben kormánytámogatással


Valódi összefogás eredménye a most átadott Mészkő Park, hiszen a kormány 380,5 millió forinttal támogatta a létrejöttét, önkormányzati telkekre épült, tervezésébe pedig a környék lakóit is bevonták – hangsúlyozta a III. kerületi szabadidőpark átadóján Varga Mihály. 
A II. és III. kerület országgyűlési képviselője Bús Balázs III. kerületi polgármesterrel együtt adta át Kővári Krisztinának, a Háromhegyek Közhasznú Egyesület elnökének az új park szimbolikus kulcsát. Az Arany- és Ürömhegy határában elkészült 25 ezer négyzetméteres pihenőpark ünnepélyes átadásán Varga Mihály kiemelte: a kormány támogatja azokat a kezdeményezéseket, amelyek egy kisebb vagy nagyobb közösség számára teszik jobbá környezetüket, és teremtenek új lehetőségeket a sportolásra és kikapcsolódásra. A nemzetgazdasági miniszter hozzátette: a példaértékű együttműködéssel megépült többfunkciós pihenőparkot minden korosztály magáénak érezheti. Üröm-, Péter- és Aranyhegy lakóinak életminősége szempontjából különösen fontos a beruházás – mutatott rá Varga Mihály -, hiszen a családi házas övezetben mindezidáig hiányoztak a közösségi élet szervezéséhez, a szabadidő színvonalas eltöltéséhez szükséges parkok, illetve játszóterek.  A környéken élők mától vehetik birtokukba a két játszó-, valamint fitneszparkot, rendezvényteret és kutyaügyességi pályát is magában foglaló közösségi teret.
 
Evernote helps you remember everything and get organized effortlessly. Download Evernote.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...