2017. szeptember 30.

Huszonötezer négyzetméteres park épült a III. kerületben kormánytámogatással


Valódi összefogás eredménye a most átadott Mészkő Park, hiszen a kormány 380,5 millió forinttal támogatta a létrejöttét, önkormányzati telkekre épült, tervezésébe pedig a környék lakóit is bevonták – hangsúlyozta a III. kerületi szabadidőpark átadóján Varga Mihály. 
A II. és III. kerület országgyűlési képviselője Bús Balázs III. kerületi polgármesterrel együtt adta át Kővári Krisztinának, a Háromhegyek Közhasznú Egyesület elnökének az új park szimbolikus kulcsát. Az Arany- és Ürömhegy határában elkészült 25 ezer négyzetméteres pihenőpark ünnepélyes átadásán Varga Mihály kiemelte: a kormány támogatja azokat a kezdeményezéseket, amelyek egy kisebb vagy nagyobb közösség számára teszik jobbá környezetüket, és teremtenek új lehetőségeket a sportolásra és kikapcsolódásra. A nemzetgazdasági miniszter hozzátette: a példaértékű együttműködéssel megépült többfunkciós pihenőparkot minden korosztály magáénak érezheti. Üröm-, Péter- és Aranyhegy lakóinak életminősége szempontjából különösen fontos a beruházás – mutatott rá Varga Mihály -, hiszen a családi házas övezetben mindezidáig hiányoztak a közösségi élet szervezéséhez, a szabadidő színvonalas eltöltéséhez szükséges parkok, illetve játszóterek.  A környéken élők mától vehetik birtokukba a két játszó-, valamint fitneszparkot, rendezvényteret és kutyaügyességi pályát is magában foglaló közösségi teret.
 
Evernote helps you remember everything and get organized effortlessly. Download Evernote.

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...