2017. október 10.

Már 200 ezer Telekomos 4G hangon beszél

A Telekomnál dinamikusan halad a 4G Hang tömeges aktiválása az arra alkalmas készülékkel rendelkező ügyfelek számára, október első hetére mártöbb, mint 200 ezren élvezhetik a 4G Hang előnyeit. Eddig már számos Samsung és iPhone készülékkel rendelkező ügyfél részére aktiválták a 4G Hang képességet. Az opciót a Telekom és a mobiltelefon-gyártók közötti együttműködés eredményeképpen folyamatosan kiterjesztik további készüléktípusokra is. Az új iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülékeken már forgalomba kerülésükkor elérhető a 4G Hang képesség. A 4G Hang szolgáltatás gyorsabb hívásfelépülést, HD hangminőséget és telefonálás közben is folyamatos, 4G sebességű mobilinternet kapcsolatot tesz lehetővé.
 
Azok az ügyfelek, akiknél elérhetővé válik a 4G Hang opció, erről SMS értesítést kapnak.A szolgáltatás aktiválást egyedileg az ügyfélszolgálati csatornákon is lehet kezdeményezni.


Evernote helps you remember everything and get organized effortlessly. Download Evernote.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...