2017. október 10.

Már 200 ezer Telekomos 4G hangon beszél

A Telekomnál dinamikusan halad a 4G Hang tömeges aktiválása az arra alkalmas készülékkel rendelkező ügyfelek számára, október első hetére mártöbb, mint 200 ezren élvezhetik a 4G Hang előnyeit. Eddig már számos Samsung és iPhone készülékkel rendelkező ügyfél részére aktiválták a 4G Hang képességet. Az opciót a Telekom és a mobiltelefon-gyártók közötti együttműködés eredményeképpen folyamatosan kiterjesztik további készüléktípusokra is. Az új iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülékeken már forgalomba kerülésükkor elérhető a 4G Hang képesség. A 4G Hang szolgáltatás gyorsabb hívásfelépülést, HD hangminőséget és telefonálás közben is folyamatos, 4G sebességű mobilinternet kapcsolatot tesz lehetővé.
 
Azok az ügyfelek, akiknél elérhetővé válik a 4G Hang opció, erről SMS értesítést kapnak.A szolgáltatás aktiválást egyedileg az ügyfélszolgálati csatornákon is lehet kezdeményezni.


Evernote helps you remember everything and get organized effortlessly. Download Evernote.

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...