2017. október 20.

Négy népszerű zenekar ad ingyenes Szabadságkoncertet a Millenárison

A nagy fesztiválok rendszeres előadói lépnek fel az idei Szabadságkoncerten 2017. október 23-án, Budapesten, a Millenáris B épületében. A New Level Empire, a Bagossy Brothers Company, a Margaret Island és az Irie Maffia rajongói ingyenes regisztrációs jegyet váltva ünnepelhetnek együtt kedvenceikkel.  
 
Az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 61. évfordulója a főhajtás, a megemlékezés, a tiszteletadás mellett a közös élményekről, a szabadság örömteli megünnepléséről is szól. A központi rendezvénysorozat szervezői a fiatalokhoz a családi programok és az Időkapuk interaktív játék mellett Szabadságkoncerttel is készülnek. 
 
Október 23-án jól ismert magyar zenekarok lépnek fel a Millenárison, a 17 órakor kezdődő programban a New Level Empire, a Bagossy Brothers Company, a Margaret Island és az Irie Maffia váltják egymást a színpadon a 23 órára várható befejezésig.
 
A belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, a TicketExpress/Eventim jegyirodában vehetőek fel, a jegyek már csak korlátozott számban állnak rendelkezésre.
 
Evernote helps you remember everything and get organized effortlessly. Download Evernote.

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...