Négy népszerű zenekar ad ingyenes Szabadságkoncertet a Millenárison

A nagy fesztiválok rendszeres előadói lépnek fel az idei Szabadságkoncerten 2017. október 23-án, Budapesten, a Millenáris B épületében. A New Level Empire, a Bagossy Brothers Company, a Margaret Island és az Irie Maffia rajongói ingyenes regisztrációs jegyet váltva ünnepelhetnek együtt kedvenceikkel.  
 
Az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 61. évfordulója a főhajtás, a megemlékezés, a tiszteletadás mellett a közös élményekről, a szabadság örömteli megünnepléséről is szól. A központi rendezvénysorozat szervezői a fiatalokhoz a családi programok és az Időkapuk interaktív játék mellett Szabadságkoncerttel is készülnek. 
 
Október 23-án jól ismert magyar zenekarok lépnek fel a Millenárison, a 17 órakor kezdődő programban a New Level Empire, a Bagossy Brothers Company, a Margaret Island és az Irie Maffia váltják egymást a színpadon a 23 órára várható befejezésig.
 
A belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, a TicketExpress/Eventim jegyirodában vehetőek fel, a jegyek már csak korlátozott számban állnak rendelkezésre.
 
Evernote helps you remember everything and get organized effortlessly. Download Evernote.

Népszerű bejegyzések