2017. október 10.

Nem csak mérnököknek kínál állásokat a Műegyetemi Állásbörzén a MÁV-csoport

Ösztöndíjprogrammal, pályakezdő diplomás programmal, szakmai gyakorlati és szakdolgozat-írási lehetőséggel, valamint számos mérnöki, gazdasági, informatikai pozícióval várja a MÁV-csoport a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem állásbörzéjére látogatókat.
Több mint száz munkáltató, több ezer állásajánlat és szakmai gyakorlati lehetőség várja a főiskolásokat, az egyetemistákat, a friss diplomásokat, valamint a felsőfokú végzettséggel rendelkező munkavállalókat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 45. állásbörzéjén. A rangos eseményt október 11. és 12. között, 10-től 17 óráig rendezik meg az intézmény központi épületében (1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3.), ahol a tévhitekkel ellentétben nem csak mérnöki, hanem gazdasági, pénzügyi, informatikai és természettudományi állások közül is válogathatnak az érdeklődök. A vasúttársaság nem először vesz részt a Műegyetemi Állásbörzén: mérnöki, gazdasági és informatikai pozíciókkal, továbbá ösztöndíjprogrammal, pályakezdő diplomás programmal, szakmai gyakorlati, illetve szakdolgozat-írási lehetőséggel várja a jelentkezőket a K épület 47. standján.
A MÁV-csoport idén nyáron kötött együttműködési megállapodást a hazai műszaki felsőoktatás és mérnökképzés fellegvárának számító Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel. Az együttműködés az oktatás és a szakember-utánpótlás számos területére, például a közösen meghirdetett hallgatói ösztöndíjrendszerre is kiterjed, de rögzíti azt is, hogy avasúttársaság leányvállalatai minden évben részt vesznek az egyetemi állásbörzéken.
A rendezvényre a belépés ingyenes.

Evernote helps you remember everything and get organized effortlessly. Download Evernote.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...