2017. október 10.

Nem csak mérnököknek kínál állásokat a Műegyetemi Állásbörzén a MÁV-csoport

Ösztöndíjprogrammal, pályakezdő diplomás programmal, szakmai gyakorlati és szakdolgozat-írási lehetőséggel, valamint számos mérnöki, gazdasági, informatikai pozícióval várja a MÁV-csoport a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem állásbörzéjére látogatókat.
Több mint száz munkáltató, több ezer állásajánlat és szakmai gyakorlati lehetőség várja a főiskolásokat, az egyetemistákat, a friss diplomásokat, valamint a felsőfokú végzettséggel rendelkező munkavállalókat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 45. állásbörzéjén. A rangos eseményt október 11. és 12. között, 10-től 17 óráig rendezik meg az intézmény központi épületében (1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3.), ahol a tévhitekkel ellentétben nem csak mérnöki, hanem gazdasági, pénzügyi, informatikai és természettudományi állások közül is válogathatnak az érdeklődök. A vasúttársaság nem először vesz részt a Műegyetemi Állásbörzén: mérnöki, gazdasági és informatikai pozíciókkal, továbbá ösztöndíjprogrammal, pályakezdő diplomás programmal, szakmai gyakorlati, illetve szakdolgozat-írási lehetőséggel várja a jelentkezőket a K épület 47. standján.
A MÁV-csoport idén nyáron kötött együttműködési megállapodást a hazai műszaki felsőoktatás és mérnökképzés fellegvárának számító Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel. Az együttműködés az oktatás és a szakember-utánpótlás számos területére, például a közösen meghirdetett hallgatói ösztöndíjrendszerre is kiterjed, de rögzíti azt is, hogy avasúttársaság leányvállalatai minden évben részt vesznek az egyetemi állásbörzéken.
A rendezvényre a belépés ingyenes.

Evernote helps you remember everything and get organized effortlessly. Download Evernote.

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...