2017. október 26.

Virtuális irodákat "épít" a Xerox

Az idei évben a Xerox a dokumentumkezelés terén hatalmas áttörést jelentő technológiaváltást hajt végre. A vállalat megújítja az irodai portfólióját, és ennek köszönhetően a hagyományos nyomtatók, multifunkciós nyomtatók helyébe az okos, egymással összekapcsolódó munkahelyi asszisztensekként működő berendezések lépnek. A 29 új, ConnectKey® kompatibilis eszköz teljes körű piaci bevezetése októberben zárul. Ebben a hónapban debütálnak világszerte, így Magyarországon is a kisebb munkacsoportok igényeire szabott, illetve az egyre inkább virtualizálódó irodai dokumentumkezelési folyamatokat segítő Xerox VersaLink® C500/C505 és C600/C605 modellek.
 
Mind a négy új VersaLink berendezés egyszerű és biztonságos segítséget nyújt ahhoz, hogy a kis- és közepes méretű munkacsoportokban, illetve az egymástól távol lévő csapatokban dolgozó kollégák, helytől függetlenül, gyorsabban és hatékonyabban hajthassák végre dokumentumkezelési feladataikat. Közülük a Xerox VersaLink C500 színes nyomtató legfőbb ismérvei közé az akár 45 oldal/perces nyomtatási sebesség, a 1200x2400 dpi felbontás, a 12 centi átmérőjű, személyre szabható színes érintőképernyő tartozik, valamint a mobil nyomtatási funkció, illetve a felhő-összekötetés biztosítása.
 
Szintén a dolgozók könnyebb munkavégzését segíti a 18 centiméteres, személyre szabható színes érintőképernyővel ellátott Xerox VersaLink C505 színes multifunkciós nyomtató is.  Ez a berendezés ugyancsak képes akár 45 oldal/perces sebesség mellett a nagyfelbontású, 1200 x 2400 dpi-s nyomatok elkészítésére. További hasznos megoldásai közé tartozik az egységes címjegyzék, a duplex automatikus dokumentumadagoló (DADF). Utóbbi kiegészíthető további nagy kapacitású, 2000 darab papírt tároló adagolóval is.
 
Az előző kettőhöz képest a Xerox VersaLink C600 színes nyomtató még nagyobb sebességre kapcsol. Az 1200 x 2400 dpi-s felbontás mellett akár 55 oldal/perc gyorsassággal sokszorosíthatóak vele a nyomatok, amelyek pontos paraméterei a 12 centis színes érintőképernyőn állíthatóak be pillanatok alatt. Ennél a berendezésnél is gondoltak a távolban dolgozókra, és a funkciók közt elérhető a mobil nyomtatás, illetve a felhő-összekötetés. A C600-sal megegyező műszaki jellemzőkkel rendelkezik a 18 centis színes érintőképernyővel felszerelt Xerox VersaLink C605 azzal a kitétellel, hogy ez a modell már multifunkciós nyomtatóként állítható munkába a vállalatoknál.
 
Akárcsak a korábbi Versalink eszközöket, a most bemutatkozó gépeket is ellátták a Xerox App Gallery-vel annak érdekében, hogy a vállalkozások a számtalan applikáció között válogatva a saját elvárásaik szerint alakíthassák ki és szabhassák személyre munkafolyamataikat. Ezen túlmenően az egyetlen gombnyomásra történő felhő hozzáférés és a többszintű biztonsági funkciók teszik még vonzóbbá a Xerox VersaLink® sorozatot a kisebb munkacsoportok és az egymástól távol dolgozó csapatok számára.

Evernote helps you remember everything and get organized effortlessly. Download Evernote.

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...