Rekeszizmos edzésprogram novemberben a Telekom TV-n

Nevesse végig a hónapot a Telekom TV novemberi bónuszcsatornájával a Comedy Central-lal és a már minden alapcsomagban megtalálható Comedy Central Family-vel.
 
2017. október 31. és december 01. között  minden digitális Telekom TV előfizetőnek bónusz csatornakéntelérhetővé tesszük az Comedy Central-t*. A csatorna kifogyhatatlan humorforrás a szitkomok kedvelőinek, akik többek között az Agymenők, a Férjek gyöngye, a Dokik, vagy a Modern család között válogathatnak, de az animációs sorozatok rajongói is elmerülhetnek a Family Guy, vagy a South Park poénjaiban. A hazai gyártású Tömény történelemmel pedig ismert emberek mámoros állapotban elregélt és kiváló színészek által eljátszott meséin keresztül ismerkedhetünk meg a magyar történelem  eseményeivel.
 
A Telekom TV alapcsomagjának részeként  minden előfizető korlátlanul élvezheti az októberben indult új, magyar nyelvű humorcsatornát, a Comedy Central Family-t. A csatornán az örök klasszikusok és premier vígjátékok egyaránt szerepelnek, így a már ismert sorozatok mellett mint az Így jártam anyátokkal, a Melissa és Joey, a Kertvárosba száműzve, vagy az Anyám borogass mellett új, országos premiereket is bemutat majd, így műsorra kerül a Hallatlan (Speechless), illetve a Baby Daddy új évadai is, és ne feledkezzünk meg a Simon macskája (Simon's Cat) animációs sorozat új részeiről sem.
 
 
Evernote helps you remember everything and get organized effortlessly. Download Evernote.