2017. november 1.

Rendhagyó közönségnap a Műcsarnokban - Elmozdulások


Elmozdulások címmel rendhagyó közönségnapot tartanak november 3-án, péntek délután a Műcsarnokban. Sebastião Salgado brazil fotóművész nagysikerű, Genesis című kiállítása kapcsán:
13 órától a soproni Roth Gyula Erdészeti Szakgimnázium tanulói fát ültetnek az épület melletti parkos területen Salgado tiszteletére, majd 15 órától egy kerekasztal-beszélgetés következik az ökológiai problémák iránt elkötelezett, közösségszervező művészetről és tudományról. Bevezetőt tart és a beszélgetést vezeti: Nina Czeglédy magyar származású kanadai művész, kurátor, beszélgetőtársai Borsos Balázs kulturális antropológus, Keserü Katalin művészettörténész, Bubla Éva, Kondor Attila és Menasági Péter képzőművészek, valamint a megjelentek.
Mindeközben 14 és 18 óra között installációkra és performanszokra kerül sor a Genesis kiállítás terében Lipkovics Péter és az egri Eszterházy Károly Egyetem természetművészet szakos hallgatói, Koller Margit és a Magyar Képzőművészeti Egyetem szobrász szakos hallgatói, valamint Kudász Gábor Arion és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatói közreműködésével.
A közönségnapon 50%-os kedvezményt kap mindenki a teljes árú, diák,nyugdíjas vagy családi, csoportos jegyek áraiból. Egyetemi hallgatók 400 Ft-os szakmai belépővel juthatnak be a Műcsarnokba.  
 Evernote helps you remember everything and get organized effortlessly. Download Evernote.

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...