2017. november 6.

Világhírű írók írtak e-könyvet a Xerox-nak

Milyen a reklámipar egy fiatalember első élményein keresztül? Hogyan dolgoznak az emberek a nyitott irodában, illetve akkor, ha el vannak szeparálva egymástól és mit gondol minderről egy vezető? Csupán két történetszál a több mint egy tucatnyi közül, amely helyet kapott a Xerox ösztönzésére és gondozásában most megjelent online könyvben, a Speaking of Work: A Story of Love, Suspense and Paperclips-ben. A 14 világhírű író, művész közreműködésével, különféle stílusok és műfajok ötvözésével megszületett kötet szórakoztató módon, inspirációkat nyújtva ad betekintést a modern munkahelyek mindennapjaiba, képet alkotva az emberek közti kapcsolatokról, a technológiai fejlődésről, a régmúltról és új kor adta lehetőségekről.
„A Set The Page Free programunkban most elkészült könyv annak az értékrendszernek a kreatív megnyilvánulása, amit a Xerox az alapítása óta magáénak vall. Régen ez azt jelentette, hogy berendezéseinkkel, megoldásainkkal az emberek munkáját, a köztük zajló kommunikáció és együttműködés sikerességét segítjük elő. Mindez mára kiegészült azzal, hogy hidat is képezünk számukra a digitális és a fizikai világ közt a szabadabb munkavégzés, illetve kapcsolatteremtés érdekében." – hangsúlyozta a Speaking of Work: A Story of Love, Suspense and Paperclips megjelentetése kapcsán Jeff Jacobson, a Xerox vezérigazgatója.
A kötet az alábbi írók, költők, dalszerzők, esszéisták közreműködésével készülhetett el (zárójelben az ismertebb műveik):
·        Lee Child (Jack Reacher sorozat)
·        Billy Collins (The Rain in Portugal, Aimless Love)
·        Jonathan Coulton (Solid State, Smoking Monkey)
·        Sloane Crosley (The Clasp, I Was Told There'd be Cake)
·        Joshua Ferris (Aztán eljött a vég - Egy reklámügynökség tündöklése és bukása)
·        Jonathan Safran Foer (Here I Am)
·        Roxane Gay (Hunger, Bad Feminist)
·        Chip Kidd, illusztrátor
·        Valeria Luiselli (Tell Me How it Ends, The Story of My Teeth)
·        Alain Mabanckou (Törött pohár)
·        Aimee Mann (Mental Illness, Save Me)
·        Joyce Carol Oates (Megtört szívek balladája, Én nem az vagyok, akinek ismersz)
·        Gary Shteyngart (Orosz rulett kezdőknek, Abszurdisztán)
·        Jonathan Ames (Író és kamuhős)
A Set The Page Free program a92nd Street Y és a Worldreader nonprofit szervezetekkel közösen valósult meg. Továbbá annak kidolgozásában aY&R New York és a médiastratégiát megvalósító MEC Global voltak a Xerox partnerei.
A Speaking of Work: A Story of Love, Suspense and Paperclips című, online kiadásban megjelent könyv ingyenesen, bárki számára letölthető ahttps://setthepagefree.com/ oldalról, ahol további információk, podcastok, és egyéb érdekességek találhatóak a kötet megszületéséről.

Evernote helps you remember everything and get organized effortlessly. Download Evernote.

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...