2017. november 6.

Világhírű írók írtak e-könyvet a Xerox-nak

Milyen a reklámipar egy fiatalember első élményein keresztül? Hogyan dolgoznak az emberek a nyitott irodában, illetve akkor, ha el vannak szeparálva egymástól és mit gondol minderről egy vezető? Csupán két történetszál a több mint egy tucatnyi közül, amely helyet kapott a Xerox ösztönzésére és gondozásában most megjelent online könyvben, a Speaking of Work: A Story of Love, Suspense and Paperclips-ben. A 14 világhírű író, művész közreműködésével, különféle stílusok és műfajok ötvözésével megszületett kötet szórakoztató módon, inspirációkat nyújtva ad betekintést a modern munkahelyek mindennapjaiba, képet alkotva az emberek közti kapcsolatokról, a technológiai fejlődésről, a régmúltról és új kor adta lehetőségekről.
„A Set The Page Free programunkban most elkészült könyv annak az értékrendszernek a kreatív megnyilvánulása, amit a Xerox az alapítása óta magáénak vall. Régen ez azt jelentette, hogy berendezéseinkkel, megoldásainkkal az emberek munkáját, a köztük zajló kommunikáció és együttműködés sikerességét segítjük elő. Mindez mára kiegészült azzal, hogy hidat is képezünk számukra a digitális és a fizikai világ közt a szabadabb munkavégzés, illetve kapcsolatteremtés érdekében." – hangsúlyozta a Speaking of Work: A Story of Love, Suspense and Paperclips megjelentetése kapcsán Jeff Jacobson, a Xerox vezérigazgatója.
A kötet az alábbi írók, költők, dalszerzők, esszéisták közreműködésével készülhetett el (zárójelben az ismertebb műveik):
·        Lee Child (Jack Reacher sorozat)
·        Billy Collins (The Rain in Portugal, Aimless Love)
·        Jonathan Coulton (Solid State, Smoking Monkey)
·        Sloane Crosley (The Clasp, I Was Told There'd be Cake)
·        Joshua Ferris (Aztán eljött a vég - Egy reklámügynökség tündöklése és bukása)
·        Jonathan Safran Foer (Here I Am)
·        Roxane Gay (Hunger, Bad Feminist)
·        Chip Kidd, illusztrátor
·        Valeria Luiselli (Tell Me How it Ends, The Story of My Teeth)
·        Alain Mabanckou (Törött pohár)
·        Aimee Mann (Mental Illness, Save Me)
·        Joyce Carol Oates (Megtört szívek balladája, Én nem az vagyok, akinek ismersz)
·        Gary Shteyngart (Orosz rulett kezdőknek, Abszurdisztán)
·        Jonathan Ames (Író és kamuhős)
A Set The Page Free program a92nd Street Y és a Worldreader nonprofit szervezetekkel közösen valósult meg. Továbbá annak kidolgozásában aY&R New York és a médiastratégiát megvalósító MEC Global voltak a Xerox partnerei.
A Speaking of Work: A Story of Love, Suspense and Paperclips című, online kiadásban megjelent könyv ingyenesen, bárki számára letölthető ahttps://setthepagefree.com/ oldalról, ahol további információk, podcastok, és egyéb érdekességek találhatóak a kötet megszületéséről.

Evernote helps you remember everything and get organized effortlessly. Download Evernote.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...