Bemutatkozik az intelligens babaőr

Mostantól egyszerűen nézheti és hallgathatja meg az élő videófolyamot az Arlo Baby kamera kétirányú kommunikációjával az Apple Home alkalmazáson keresztül
A NETGEAR, Inc.,az otthoni hálózatok és az intelligens otthoni biztonsági termékek vezető gyártója a mai napon bejelentette az Arlo® Baby Smart HD bébiőrt (ABC1000),  ami kompatibilis az Apple HomeKit™ rendszerrel. Miután egyszerűen párosítottuk, az iOS eszközökkel a szülők elérhetik az Arlo Baby innovatív funkcióit, az Apple Home alkalmazásból a gyermek felügyeletéhez. 
A népszerű Apple HomeKit keretrendszer az iOS eszközökön keresztül lehetővé teszi a szülőknek, hogy könnyen kezelhessék az intelligens otthoni eszközeiket az iPhone® vagy iPad® készülékekről. Miután hozzáadtuk az Arlo Baby kamerát, az megjelenik az Apple Home alkalmazásban az iOS készüléken, a többi HomeKit kompatibilis otthoni kiegészítővel együtt. Az Apple Home alkalmazás minden iOS klienssel elérhető, így könnyedén és biztonságosan kezelhetjük a HomeKit-kompatibilis tartozékokat, például az Arlo Baby kamerát. Ingyenesen letölthető az Apple App Store-ból, az Apple Home alkalmazás szintén a legfrissebb iPhone és iPad alkalmazásokat integrálja.
Az Apple Home alkalmazáson keresztül elérhető Arlo Baby funkciók közé tartozik:
  • Az élő stream megtekintése a babáról az Arlo Baby kamerán keresztül,
  • Kétirányú hang továbbítás, a baba és a kamera közelében lévő emberek kommunikációjához,
  • Az Arlo Baby által továbbított képek gyors megtekintése, amikor a kamera utoljára volt aktív
  • Hangvezérléssel megkérhetjük Sirit, hogy mutassa meg a kamera élő képét,
  • Távolról érhetjük el a kamera élő képét és hangot, kétirányú kommunikációt kezdeményezhetünk, ha iPad vagy Apple TV (4. generációtól) eszközeink vannak.
  •