Csak felnőtteknek: a meztelen igazság

Amikor megjegyezzük, hogy milyen csinos valaki, legtöbbször csak felületes elképzeléseink vannak arról, milyen csinos az egyéniségéhez illő vagy éppen nem illő öltözéke nélkül.
De vajon mi van a ruha alatt, mennyire takarja el a hibákat vagy emeli ki a tökéletes idomokat. Egy, akár korhatár karikával is jelölhető weboldalon sok tapasztalatot gyűjthetnek a férfi látogatók és azt is ellenőrizhetik, mennyre jó a képzelőerejük, legalábbis ami a másik nemmel kapcsolatos.  A www.incident.net/works/miseanu/nues.html címen kiderül az igazság, méghozzá a meztelen igazság. Rövid töltés után elindul egy Flash alkalmazás, ami az első pillantásra divatbemutatónak tűnik. Csinos hölgyek jelennek meg egymás után, utcai, otthoni vagy sportos viseletben. Amint azonban az egere valamelyik kép fölé visszük, egyetlen mozdulattal megszabadíthatjuk őket minden ruházatuktól. Ha pedig még rájuk is kattintunk az egérrel, a meztelen igazság másik oldalára  is fény derül.  



Persze biztosan vannak olyanok is, akik ennél tovább szeretnének menni a tapasztalat gyűjtésben. A virtuális valóság helyett a valódi életben  is szeretnének mindent kendőzetlenül (ruházatlanul) látni. Neki egy speciális fényképezőgép lencsét tudunk ajánlani.  A Kaya Special Optics szűrője, a See Through Lens az éjszakai felvételekre is alkalmas fényképezőgépekkel és videókamerákkal használható. Alkalmazásával az is a filmre kerül, amit az emberi szem nem lát, pontosabban az, ami a „háttérben” van. Az infravörös tartományban láthatjuk mi van a napszemüveg, a ruha vagy a festék alatt. A 150 dollárért kapható lencsét például használhatja a rendőrség, ha látni akarja, ki van az arcfesték és napszemüveg mögött, alkalmazható nagy távolságú fényképezésnél, amikor a levegőszennyezéstől szabad szemmel már nehezen lehet látni, vagy iratok, festmények vizsgálatakor is el lehet tüntetni vele a fedőréteget. Annak ellenére, hogy nem javasolják leskelődésre a szűrőt, az interneten találhatunk strandon készült mintafelvételeket is.

Népszerű bejegyzések