A legegyszerűbb képmegosztás

Az utazásokon vagy családi eseményeken készült  fényképek legjobbjait biztos mindenki szívesen mutatja meg ismerőseinek, barátainak. A digitális képeket számos képmegosztó portálon tehetjük közkinccsé, azonban aki eddig még egyiket sem használta, annak a legegyszerűbb megoldást a Picupine jelentheti.




A szolgáltatás legnagyobb előnye, hogy nem igényel semmilyen  regisztrációt. Egy webes felületen keresztül tölthetjük fel a számítógépünkön található képeket Az oldalnak címet adhatunk és  minden képhez fűzhetünk magyarázó szöveget. Az egyes képek mérete nem haladhatja meg az 5 Mbájtot. A feltöltés befejeztével kapunk egy egyedi URL címet, ahol egy hétig elérhetőek a képek. Ezt a linket tudjuk elküldeni azoknak, akiknek  meg szeretnénk mutatni a képeket. A linken található oldalon egyesével lehet megnézni a fotókat, illetve az oldalt található hivatkozással le is lehet tölteni azokat. Egy hét elteltével a rendszer törli a fotókat, tehát ez a megoldás valóban csak arra jó, hogy ideiglenesen, de gyorsan, egyszerűen és regisztráció nélkül tudjuk megmutatni felvételeinket.
A feltöltés után egy másik linket is kapunk, ezen keresztül tudjuk szerkeszteni, rendezni albumunkat. Új képeket tölthetünk fel, a korábbiakat pedig törölhetjük, illetve elforgathatjuk. Itt módosíthatjuk az album címét, a képaláírásokat és megadhatjuk, milyen sorrendben jelenjenek meg a fotók.

Népszerű bejegyzések