Csak felnőtteknek: vibrátor iPhone-ból

A tízezernyi iPhone alkalmazás között sok olyan van, amiről megoszlanak a vélemények.Ilyen például az, aminek segítségével vibrátorként használhatjuk telefonunkat.



Az iVibrateMe mindössze annyit tud, hogy bekapcsolja és egy beállított időtartamig úgy is hagyja a mobil rezgőjét. A szoftver fejlesztői szerint az iPhone mérete miatt ideális stimuláló eszköz, így gyakorlatilag minden helyzetben használhatjuk életünk megfűszerezésére. Kiválóan használható a nyak, a váll és fej masszírozására. A leírásban “speciális” területeket is említenek, ezek megtalálása természetesen mindenkinek a magánügye.
A relaxálás, masszírozás 1 és 9 perc között időtartamra állítható, de folyamatosan is bekapcsolva hagyhatjuk. Az eltelt időt a képernyő sarkában futó óráról olvashatjuk le. A vibrátor használata közben nem maradunk le a bejövő hívásokról, mert ilyenkor a beállított csengőhang is és szokásos szaggatott rezgő hívásjelezés is beindul.
Az 1 dolláros alkalmazás egy próbát mindenképpen megér, főleg ha elhisszük az iTunes Store oldalán a  hozzászólásokat, amelyekben  például egy férfi vásárló arról ír, hogy amióta megvette a programot, azóta a barátnője többet használja a készüléket mint ő. 

Népszerű bejegyzések