Extrém háttérképek ingyen!

Az Extreme Instability  oldal, ahogy a neve is mutatja, olyan természeti jelenségekkel foglalkozik, amelyek legtöbbje viharok előtt vagy alatt láthatók. A fényképekkel, videókkal dokumentált jelenségeket nézve bizonyára mindenki azt mondja, hogy gyönyörű látványt nyújtanak, de szerencse, hogy nem volt ott a helyszínen.

Az összegyűjtött fényképeket a bal oldali menü Stock Images pontjánál csodálhatjuk meg. Itt külön csoportokban találhatjuk sarki fényről, szivárványról, ködről, villámlásról, viharfelhőkről, tornádókról és különleges téli természeti jelenségekről készült fotókat. Ezeket a képeket és a videókat meg is lehet vásárolni, nyomtatásban vagy DVD gyűjteményben.

Aki azonban számítógépének háttérképét szeretné egy hurrikán vagy villámlás képére lecserélni, az a főoldalon választhatja a Wallpapers Images pontot. Itt több mint 40 válogatott felvételt találunk, amiket ingyen le lehet tölteni. Az ingyenességek mindössze annyi az ára, hogy minden kép jobb alsó sarkában  ott van az Extreme Stability weboldalának internetcíme.

Népszerű bejegyzések