Így lehet hollywoodi sztár - videóval

Csak kevesen vannak akiknek jó fényképarca van. A számítógép azonban mindenki arcképéből magazinba illő fotót tud varázsolni.

A ráncfelvarráshoz, pattanások eltávolításához, arcbőr kisimításához és az arányok ideálissá változtatásához csak pár percre van szüksége a Potrait Professional programnak. A szoftvert speciálisan arcképek feljavítására fejlesztették ki és legnagyobb előnye, hogy a legtöbb műveletet automatikusan végrehajtja. A végeredményen még végezhetünk finom módosításokat, de a legtöbb esetben ezekre nincs is szükség.



Először az arc jellegzetes pontjait kell megjelölni. Majd a szemeket és az orr körvonalait kell pontosan beállítani. Eztán a száj következik, ahol külön-külön kell az ajkakat kijelölni. Az utolsó körvonal meghatározása után néhány pillanattal megjelenik a feljavított portré, ami garantáltan ámulatba ejti a nézőt is és az eredeti képen szereplőt is. Mielőtt sztárunk fotóját elmentenénk, még rengeteg finom beállítást végezhetünk, így például fokozatosan állíthatjuk az arcbőr simaságát, színárnyalatát, a szemek színét, az ajkak telítettségét, vagy a fogok fehérségét és csillogását.

A program 60 dolláros ára annak éri meg, aki sok portrét készít. Aki pedig csak kíváncsi, hogyan dolgoznak a hollywoodi magazinok és fotósok, azok egy kis ízelítőt kaphatnak ebből a szoftver letölthető demó változatával. A Portrait Professional próba változatát a www.portraitprofessional.com címről lehet letölteni. Ebben mindössze annyi a korlátozás, hogy az elkészült képen egy PREVIEW felirat szerepel.


Portrait Professional - The most popular videos are here

Népszerű bejegyzések