Így lesz dr. House-ból Shrek

A számítógépes képszerkesztés egyik leglátványosabb és legmókásabb művelete a morph-ok készítése. Egy weboldalon online kísérletezhetünk  híres emberek arcképeinek egymásba alakításával.

A Morph Thing  oldalán még regisztrálni sem kell ahhoz, hogy híres színészek, énekesek arcképét használjuk fel morph-ok készítéséhez. A Morph Thing használatakor mindössze annyi a teendőnk. hogy kiválasztunk két híres embert és ezek arcképeinek jellegzetes vonásaiból egy új képet készít a program. A felhasználható arcképek közül  több szempont szerint választhatunk, megtalálhatjuk a legnépszerűbb és a legújabb fotók gyűjteményét, de névsor szerint is kérhetjük a listát. A két kép kiválasztása után a Morph! gombra kattintva azonnal láthatjuk az eredményt. Az oldal igen népszerű, sokan próbálnak érdekes párosításokat, egymásba alakításokat készíteni. A legmulatságosabb morph-okat külön gyűjteményben találjuk meg,

Aki nem elégszik meg a hírességek keresztezésével, az egy ingyenes és gyors regisztráció után saját fényképeit is feltöltheti, a program ezekből is el tudja készíteni az átalakításokat. A hírességek képeit ilyenkor is használhatjuk, az egyik kiindulási fotót választhatjuk a weboldal adatbázisából, a másik pedig lehet ismerősünk, rokonunk arcképe.

Népszerű bejegyzések