Pamela ingyen is tökéletes szolgáltatást nyújt

Ahogy egy hivatali telefonhoz, úgy a Skype-hoz is tartozhat egy külön titkárnő, aki kezeli hívásainkat és intézi ügyeineket. Ezt a személyi asszisztenst Pamelanak hívják és egy Skype kiegészítő.



Pamelának több változata is létezik, érdemes először az ingyenessel próbálkozni, hiszen már ezzel is nagyon sok feladatot meg tudunk oldani.  Az egyik legfontosabb szolgáltatása, hogy rögzíteni tudja a beszélgetéseket, még konferencia hívások esetén is. Beállítástól függően minden fogadott és indított hívásnál megkérdezi, hogy rögzítse-e a hangot. A felvételeket később különböző szempontok szerint rendezhetjük, archiválhatjuk és visszahallgathatjuk. Gondos titkárnőnk még arra is figyel, hogy a felvétel készítéséről illik tájékoztatni beszélgető partnerünket, ezért a felvétel indításakor egy szöveges üzenetet küld, amiben értesíti a másik felet a hangrögzítésről.  Az ingyenes változatban beszélgetésenként 15 percet rögzíthetünk. Pamela sok szolgáltatása közül érdemes kiemelni a beépített Rich Mood Editor-t, aminek használatával könnyen és gyorsan tudjuk változtatni azt a szöveget, ami mások listájában megjelenik a felhasználó nevünk alatt. Pamela üzenetrögzítőként is megállja a helyét, és még faxot is tud küldeni SkypeOut számlánk terhére.
A kiegészítő legújabb változatát, ami a Vista-val is tökéletesen  kompatibilis,  innen lehet letölteni. És ne felejtsük el Pamelának azt a tulajdonságát se, hogy magyarul is tud. 

Népszerű bejegyzések