Premierfilmek online és ingyen


Ráadásul akár teljes képernyős változatban és gyakran kiváló minőségben. A kínálatban rajzfilmek, dokumentumfilmek, tévé sorozatok és mai kasszasikerek is megtalálhatók.

Az oldal legalitását persze lehet feszegetni, de a szerzői jogokat sértő filmeket 24 órán belül törlik, így a filmlista rendkívül gyorsan változik. A Joox mindössze arra vállalkozik, hogy kiválogatja a mozifilmeket néhány internetes videomegosztóról és ezek linkjeit összegyűjti. A videók általában DivX formátumuak, és sokszor nagy felbontásuak. A forrásként használt megosztókon nincs korlátozás a méretre, így több órás filmek is találhatók az oldalon. Megjelenítésükhöz, lejátszásukhoz le kell tölteni egy DivX plugin-t a böngészőnkhöz. Ez a webes lejátszó ablakban és teljes képernyős változatban is le tudja vetíteni a kiválasztott filmet.
A Joox kezdőoldala a legfrissebb feltöltések listáját mutatja. Ha premier filmre vagyunk kíváncsiak, itt kell keresni. Azonban pont ez az a lista, ahol egy-egy filmcímre kattintva meglehetősen gyakran kapunk hibaüzenetet, pontosabban azt, hogy az állományt már törölték. Egy kis szerencsével azért biztosan találunk lejátszható, mai filmeket. Ennek a bejegyzésnek az írásakor többek között el lehetett innen érni az X-Men Origins, Star Trek, Angels and Demonds vagy a Gran Torino című filmeket.
Az itt található filmek legnagyobb része angol nyelvű és nincs hozzájuk felirat. Ez alól a Foreign movies gyűjtemény jelent csak kivételt. Az itt található orosz, japán, francia vagy olasz filmekhez angol felirat is tartozik. A névsorba rendezett listán kívül műfajok szerint is kereshetünk. A lejátszó ablak alatt vagy a lejátszás indítása előtt egy letöltési linket is találunk. Így ha éppen nem érünk rá, letölthetjük és később saját videó lejátszónkkal, akár asztalival is megnézhetjük a filmeket.

Népszerű bejegyzések