Takarítson meg helyet a Windows tálcán!

A Windows tálcája központi szerepet játszik az éppen használt alkalmazások  közötti eligazodásban.  A tálca azonban hamar megtelik, de egy ingyenes kiegészítővel kis ikonokká alakíthatjuk a nagy gombokat.

A 4t Tray Minimizer alkalmazás az futó programokat a tálca középső részéről jobbra, az óra mellé helyezi, kis ikonok képével. Használatával sok helyet fel tudunk szabadítani, mégis könnyen lehet azonosítani az Outlook-ot, Internet Explorer-t, Firefox-ot és sok más aktív alkalmazást. A program telepítése után minden ablak jobb felső sarkában két új gomb fog megjelenni. A szokásos Minimalizál, Maximalizál és Bezár mellé kerül egy gomb, amivel a tálcán minimalizálni tudjuk az alkalmazást, illetve egy másik, amivel el tudjuk rejteni. Ezekhez a műveletekhez beállíthatunk billentyű kombinációkat is.

A 4t Tray Minimizer is egy kis ikonként jelenik meg a tálcán, erre kattintva tudjuk a beállításokat elvégezni. A programnak két változata létezik. Az ingyenes tartalmazza az eddig felsorolt funkciókat, aki azonban további kényelmi szolgáltatásokra vágyik, mint például a Windows indulásakor betöltődő és automatikusan minimalizálódó alkalmazások kezelése, az 20 dollláért megvásárolhatja a Pro verziót.

Népszerű bejegyzések