Titkos kód MP3 gyűjteményünk online tárolásához

Sokan már számítógépen tárolják zenei gyűjteményüket, mert így sokkal könnyebb azt kezelni. Ennél még kényelmesebb megoldás, ha egy online tárhelyen tartjuk a zeneszámokat, mert így bárhonnan hozzáférhetünk.
Az MP3Tunes szolgáltatás, ahogy azt a nevéből sejteni is lehet, MP3 állományok tárolására alkalmas. Felhasználónévvel és jelszóval védett területre (Locker) tölthetjük fel a zenéket, amiket azután bármilyen internet kapcsolattal rendelkező számítógépről lejátszhatunk. A szolgáltatás webböngészőből elérhető lejátszója sokban hasonlít az iTunes-hoz, így ebben is kényelmesen válogathatunk a dalok között és lejátszó listákat is készíthetünk.
A dalokat böngészőből egyesével is feltölthetjük, de használhatjuk a Windows, Mac OS X és Linux változatban is elérhető szinkronizáló programot, ami arra is képes, hogy a számítógépünk megadott könyvtárait figyeli, és az ezekben található állományokat szinkronizálja az MP3Tunes-on található tárhelyünkkel. A szinkronizálás arra is használható, hogy az online tárolt zenéket letöltsük egy másik gépre.
Az MP3Tunes-nak létezik ingyenes és fizetős változata is. Az ingyenesnél 2 Gbájt tárhellyel gazdálkodhatunk. A Locker-nek nevezett személyes tárhelyről egy webböngészővel bárhonnan lejátszhatjuk MP3 számainkat.
Az online zenetárolás egyik legnagyobb előnye, hogy a dalokat mobiltelefonokkal vagy hálózati lejátszó eszközökkel is elérhetjük. Így már számítógépre sincs szükség, hogy meghallgassuk az online tárolt lemezeinket. Az ilyen elérést azonban már csak a fizetős szolgáltatással vehetjük igénybe. Választhatunk havi illetve éves előfizetés közül, 4.95 illetve 39.95 dollárért. Ilyenkor már jóval nagyobb, 50 Gbájtos tárolóhelyet is kapunk, amin átlagos MP3 számokból 10 000 darab fér el.

És most érkeztünk el a címben említett titkos kódhoz, amivel 30 dollárt takaríthatunk meg. Aki elő szeretne fizetni a prémium szolgáltatásra, az először válassza az éves előfizetést, 39.95 dollárért. Nem kell megijedni, mert a választás jóváhagyása után lehet megadni azt a titkos kódot, amivel egy speciális, 30 dolláros kedvezményhez juthatunk. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy a Coupon Code mezőbe írjuk be: “sale50” (idézőjelek nélkül), majd kattintsunk az Apply Coupon gombra. Ekkor automatikusan 30 dollárral csökken az éves előfizetési díj, ami azt jelenti, hogy kevesebb, mint 10 dollárért egy évig tárolhatjuk és bárhonnan elérhetjük 50 Gbájtnyi MP3 gyűjteményünket.

Népszerű bejegyzések