A mobiltelefon már a legközelebbi illemhelyre is elvezet

A mobiltelefont már sok mindenre használják, hiszen mindig velünk van. Most egy olyan alkalmazást fejlesztettek ki erre az eszközre, amire mindenkinek szüksége lehet. Hiszen a szükség nagy úr.

A MizPee elérhető hagyományos böngészőből is, de ilyenkor csak a rendszer működését ismerhetjük meg. Ha azonban a mobiltelefonunk böngészőjébe írjuk be a www.mizpee.com címet, azonnal a dolgok közepébe vághatunk. Pontosabban megtudhatjuk, hol találjuk a legközelebbi nyilvános toalettet. Az ötletes szolgáltatás bárhonnan elérhetjük, de igazi megkönnyebbülést pillanatnyilag csak azoknak jelent, akik amerika nagyvárosainak utcáin bolyonganak. A telefon képernyőjén megjelenő egyik mezőben egy listából kell kiválasztani a város vagy városrés nevét (Manhatten, Portland, Minneapolis, San Francisco, Philadelphia, Chicago, Washington DC, Atlanta, Oakland, San Jose, Seattle, Boston, Toronto, Brooklyn, Las Angeles), majd körülnézve beírhatjuk, melyik útkereszteződés van a közelben.

A Find megnyomásával hamarosan egy listát kapunk a környéken található nyilvános illemhelyekről. A találatok távolság szerint növekvő sorba vannak rendezve. Minden WC-ről láthatjuk, hogy a rendszer felhazsnálói átlagosan milyen osztályzatot adtak rá, valamint azt, hogy ingyenes vagy fizetős, használhatják.e a mozgássérültek és található-e benne pelenkázó hely. Ha kiválasztunk egy-egy találatot, azt is megtudhatjuk, mikor van nyitva és elolvashatjuk korábban ott járt sorstársaink megjegyzéseit.
A MizPee-t a felhasználók is bővíthetik, ha találnak egy olyan illemhelyet, ami még nem szerepel az adatbázisban, beírhatják azt. Sót, akiket gyakran van szüksége erre a szolgáltatásra, az beállíthatja és megjegyeztetheti, milyen találatok érdeklik, például a legalább négyes osztályzatot kapott és ingyenes WC-k.
Akármilyen hihetetlen, a MizPee még arra is gondol, hogy legyen valami olvasnivalónk csöndes magányunkban. A The Toilet Paper menüpontban. Itt választhatunk egy kvíz játékot, vagy elolvashatjuk, mások milyen mulatságos feliratokat találtak más toalettek falán.

Népszerű bejegyzések