A Telekom Electronic Beats programja keretében exkluzív módon mutatja be a Depeche Mode "Delta Machine" című albumát

A Telekom Electronic Beats programja keretében exkluzív módon mutatja be a Depeche Mode „Delta Machine" című albumát

2013. március 24-én a bécsi MuseumsQuartier-ben


  • A Telekom Electronic Beats programja keretében exkluzív módon mutatja be a Depeche Mode albumát
  • Jegyek kaphatók: www.electronicbeats.net weboldalon
  • A rajongók a világ minden táján megtekinthetik az előadást streaming megoldással az élő koncertet követően a www.electronicbeats.net webcímen




A mai napon a Telekom nemzetközileg is népszerű zenei programja, az Electronic Beats exkluzív eseményt jelentett be: a Depeche Mode nagy várakozással övezett új, "Delta Machine" című albumát fogják bemutatni.


A hivatalos nyári, európai koncert turnét megelőzően az együttes elsőként a világ egyik legnagyobb kulturális központjában, Bécs történelmi múzeum negyedében, a MuseumsQuartier-ben fogja bemutatni a rajongóknak az új "Delta Machine" című album anyagát.


A Depeche Mode magyar rajongói erre az egyszeri, exkluzív eseményre a T-Mobile hazai Facebook oldalán és a Telekom Electronic Beats honlapon meghirdetett nyereményjátékon nyerhetnek jegyeket, valamint a Sony Music és egyéb kiválasztott európai média partnereken keresztül.


A Telekom 'Life is for sharing.' mottójának megfelelően, lehetővé teszi, hogy a világ Depeche Mode rajongói egyedi módon előzetes betekintést nyerjenek az együttes új albumának anyagába, akár élőben Bécsben, illetve webes közvetítés segítségével. Nem sokkal az élő koncert után az egész előadás megtekinthető lesz a www.electronicbeats.net webcímen.


"Akkora az érdeklődés, hogy az élő lemezbemutató és egyes számok streaminges premierje fantasztikus lehetőség arra, hogy a rajongók a világ minden táján ízelítőt kapjanak az új albumból. Együttműködésünk a Telekommal egyedülálló lehetőséget kínál a technológiában rejlő adottságok kiaknázására, így a lehető legtöbb emberhez juthat el a zenénk" - mondta Dave Gahan, az együttes énekese.


"Nagy örömmel támogatjuk az együttes új albumának exkluzív bemutató eseményét. A Telekom nagy tapasztalattal rendelkezik nagyszabású események streaming megoldással történő közvetítésében. Egész Európát lefedő hálózatunk révén rajongók milliói élvezhetik a „Delta Machine" című albumon található új számok élő verzióit, már napokkal a bemutatót követően. Elképzelni sem tudnám jobb módját az együttessel folytatott együttműködésünk beindításának, illetve a "Life is for sharing." mottónk életre keltésének…." - mondta Wolfgang Kampbartold, a Deutsche Telekom nemzetközi kommunikációért felelős alelnöke a Telekom Depeche Mode-dal folytatott, immár történelmi hagyományokra visszatekintő együttműködése kapcsán.


A távközlési iparág egyik vezető vállalataként, a Telekom szerteágazó ismereteivel, innovatív termékeivel és média lefedettségével támogatja a nyári európai koncert turnét és az album bemutatatását. Számos tevékenységet szerveznek az együttes új, "Delta Machine"című, a Columbia / Sony Music közreműködésével 2013. március 22-én megjelenő albuma köré. Az album és a szóló lemez elérhető lesz mind online, mind pedig a boltokban.


A Depeche Mode jelenség a zene világában. Fennállásuk 32 éve óta a rajongók idolként tisztelik őket, népszerűségük pedig töretlen; fiatalkori szinti-pop együttesként kezdték, mára pedig nemzetközi sztárok. Legutóbbi 2009/2010-as turnéjuk minden rekordot megdöntött: összesen 2,5 millió jegyet adtak el.






A Telekom által bemutatott európai koncertek:


Athén, 13. 05.10. péntek
Szófia, 13. 05.12. vasárnap
Bukarest, 13. 05. 15. szerda
Budapest, 13. 05. 21. kedd
Zágráb, 13. 05.23. csütörtök
Pozsony, 13. 05. 25. szombat
München, 13. 06. 01. szombat
Stuttgart, 13. 06. 03. hétfő
Frankfurt, 13. 06. 05. szerda
Berlin, 13. 06. 09. vasárnap
Lipcse, 13. 06. 11. kedd
Hamburg, 13. 06. 17. hétfő
Düsseldorf, 13. 07. 03. szerda
Düsseldorf, 13. 07. 05. péntek
Prága, 13. 07. 23. kedd
Varsó, 13. 07. 25. csütörtök

Népszerű bejegyzések