Az év tourinformátora - Ács Szilvia



A Magyar Turizmus Zrt. és a Tourinform Szövetség a kiváló turisztikai szakemberek elismerésével is hangsúlyozni kívánja a – bel- és külföldi turisták számára nélkülözhetetlen – személyes információnyújtás fontosságát és a szakmai háttérmunka jelentőségét. Ennek jegyében idén is átadták a Tourinform Szövetség és a Magyar Turizmus Zrt. közös díját, „Az Év Tourinformátora" díjat. Az elismerést minden évben a legeredményesebb munkatárs kapja. A Tourinform irodák munkatársainak, valamint a Tourinform Szövetség elnökségi tagjainak szavazatai alapján a címet 2012-ben Ács Szilvia, a szegedi Tourinform iroda vezetője nyerte el.

A díjat Budapesten, 2013. február 28-án, az Utazás kiállítás megnyitóján adta át Csizmadia Norbert a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára és Denéné Tóth Marianna, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója.
Ács Szilvia 2001 óta vezeti a szegedi Tourinform irodát, 2011 óta az irodát fenntartó Szegedi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője is egyben. A Tourinform irodai feladatok koordinálása mellett tevékeny részese a turisztikai városmarketing tevékenységnek is: szervezi a bel- és külföldi kiállítási részvételeket, részt vesz a hazai és Európa Uniós pályázatok készítésében, illetve lebonyolításában, valamint koordinálja a térségről szóló kiadványok készítését. Gratulálunk a nyertesnek!

Népszerű bejegyzések