Az osztrák GUSTO szerint is a világ élvonalához tartozik a magyar gasztronómia
A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai sajtóaktivitásának köszönhetően 5 oldalas turistacsalogató cikk jelent meg Ausztria piacvezető gasztronómiai magazinjának, a GUSTO-nak a legfrissebb számában. A rendkívül informatív és bennfentes tapasztaltsággal megírt cikk külön kitér arra, hogy a közelmúltban a magyar gasztronómia és turizmus nagy utat tett meg: komoly fejlesztéseknek köszönhetően magas minőségi szolgáltatásokat képes nyújtani a prémium szegmens számára is. A magazin főszerkesztője, Barbara Knapp 16 budapesti éttermet, kávézót, bárt, szállodát és a turisták körében is népszerű romkocsmát látogatott meg az MT Zrt. sajtóútja során. Az Onyx étterem és Széll Tamás mesterszakács kapcsán a cikk kitér a lyoni Bocuse d'Or szakácsversenyen elért magyar sikerekre, ezzel is jelezve a hazai vendéglátás helyét a világ élbolyában. A konkrét étterem és szállásajánlóval ellátott cikk hírértéke 17 millió (!) forint. Az igazi gourmand-ok a mellékelt recept segítségével készíthetik el a budapesti Chef Parade főzőiskolában a cikk szerzője által is kipróbált paprikás csirkét. A cikk online változata, élvezetesdia show formájában megtekinthető itt: www.gusto.at/channels/722/main.shtml.
