Lehull a lepel a Miele új készüléksorozatáról


Magyarország egyetlen tematikus konyhakiállításán mutatja be a Miele Kft. háztartási készülékeinek új, 6000-es sorozatát, amely a vállalat történetének eddigi legátfogóbb fejlesztési projektje. Az idei konyhai seregszemle március 1-3-ig várja az érdeklődőket a Papp László Budapest Sportarénában, az eseményen több mint száz kiállító képviseli a hazai és nemzetközi gyártók újdonságait.

A Miele a Bányai Bútorok Kft.-vel karöltve mutatja be újdonságait, többek között a konyhai készülékeknél a világon egyedülálló kezelői koncepciót, az M Touch-ot, mely a 6000-es generáció csúcskategóriás készülékeiben alapfelszereltség. A Miele szenzációs fejlesztése valójában egy nagyfelbontású érintőképernyő, melyen a felhasználók érintéssel navigálhatnak a készülékek menüjében. Az intuitív navigáció mellett az M Touch további különlegességeket is kínál, többek között egy kereső funkciót a megfelelő automatikus program kiválasztásához. A középen elhelyezett kijelző – fekete háttéren fehér szöveggel és szimbólumokkal – gondoskodik az információk tökéletes láthatóságáról. A kiállításon a vendégek az új DGC 6800 kombi gőzpárolón és a CVA 6805 beépíthető kávéfőzőn tapasztalhatják meg az M Touch által nyújtott elegancia és kezelési kényelem élményét.

A 30 éve alapított Bányai Bútorok Kft. az újító szándéknak és a haladó szellemnek köszönhetően mindig élenjáró tudott maradni a hazai bútoriparban, termékeik tökéletesen illeszkednek a Miele elegáns és stílusos megjelenésű készülékeihez.

A 6000-es generáció bevezetésével, amely májusban kerül az üzletekbe, a háztartási készülékek úttörője teljesen megújítja termékválasztékát a beépíthető konyhai készülékek terén: a sütőktől a gőzpárolókon, kávéautomatákon és mikrohullámú készülékeken át a megfelelő páraelszívókig. A készülékek két teljesen új dizájnvonalat képviselnek, valamint négy színvilágban kerülnek a piacra, és számos egyedülálló technikai tulajdonsággal is rendelkeznek, amelyek a nagyobb kényelmet, sokoldalúságot és a kiváló minőségű végeredményt szolgálják. A 6000-es széria a vállalat történetének eddigi legátfogóbb és legambiciózusabb fejlesztési és piac-bevezetési projektje" – jellemezte az új sorozatot Christian Gerwens, a Miele németországi leányvállalatának értékesítési vezetője.

A legújabb 2013-as konyhabútor és konyhagép kollekciók mellett a konyhai kellékek, kisgépek és étkezőbútorok terén is hiánytalan kínálattal szolgál a Konyhakiállítás. A konyhai divat úttörőit felvonultató esemény nem csak az idén építkezőknek vagy a teljes konyhafelújítást tervezőknek szól, hanem azoknak is, akik új gépekkel, eszközökkel szeretnék feldobni konyhájukat. Az új készülékek megtekintése mellett érdemes a kísérőprogramokra is időt szánni. A látogatók a Miele gasztro színpadán a legjobb hazai séfektől – többek között a két Gault & Millau sapkás Pesti Istvántól és a tavalyi év legjobb cukrászától, Balatoni Brigittától leshetnek el friss recepteket és praktikákat.

Népszerű bejegyzések