TCM csatorna márciusi programja





Turner Classic Movies









2013 MÁRCIUS









MÁRCIUSI PREMIEREK
SYRIANA / SZIRIANA
Március 24. vasárnap 21.00 óra / Szereplők: George Clooney, Matt Damon, Christopher Plummer, Amanda Peet. Rendezte: Stephen Gaghan. (2005, 128 min)
21 év a CIA szolgálatában kiélezi az érzékeket. Robert Baer ügynök azt is pontosan látja, amikor saját cégében támadnak bajok. A hidegháborúnak vége, a Közel-Keleten mind nagyobb a káosz, és a titkosszolgálat egyre nehezebben boldogul. A politikusok túl sokszor szólnak bele a munkájába, túl sok információt próbálnak saját érdekeik szerint befolyásolni. Baer számára csak akkor válik személyessé mindez, amikor egy olajmágnás és felesége a saját bőrén érzi meg, mire képes a terrorizmus.


PASSENGER 57 / AZ 57-ES UTAS
Március 9. szombat 21:00 óra / Szereplők: Wesley Snipes, Bruce Paine, Tom Sizemore, Elizabeth Hurley. Rendezte: Kevin Hooks. (1992, 84 mins)
A Boeing-747-es menetrendszerű repülőgépjáratán megbilincselt terrorista veszi át a hatalmat. Egyetlen ember van csak a fedélzeten, aki képes lehet rá, hogy megakadályozza Charles ördögi tervének végrehajtását, a terroristaellenes küzdelemben jártas John Cutter. Ő az 57-es utas, aki nem sokkal a felszállás után ott áll fegyvertelenül, védtelenül a kegyetlen és hidegvérű Charles Ranennel szemben. Nem kétséges, hogy ezt a találkozást csak egyikőjük élheti túl.




AJÁNLAT:
LÁNGOLÓ MISSISSIPI
Március 24. vasárnap 23:35 óra
Szereplők: Gene Hackman, Willem Dafoe, Frances McDormand, Brad Dourif, R. Lee Ermey. Rendezte: Alan Parker. (1988) (125 mins).

AZ UTOLSÓ CSERKÉSZ
Március 2. szombar 21:00 óra
Szereplők: Bruce Willis, Damon Wayans, Halle Berry, and Chelsea Field. Rendezte: Tony Scott. (1991) (125 mins).


Népszerű bejegyzések