Indul a Telekom Stopigram játéka a Facebookon

A Telekom 4G/LTE-alapú mobilinternet szolgáltatása* hozzásegíti a felhasználókat, hogy elsőként értesüljenek a legújabb hírekről és oszthassák meg élményeiket a közösségi oldalakon. Az elsőség nagyszerű érzésére épül a Telekom ma induló Facebook játéka is, a Stopigram. A koncepció lényege - a jól ismert gyerekjáték analógiájára -, hogy  a naponta kihirdetett fotókategóriákat az érdeklődők „lestoppolhatják", azaz egy napra kisajátíthatják. A játékosok a versenybe a saját fotóikkal nevezhetnek az Instagram képmegosztó alkalmazás használatával, az elkészült fotóikhoz meg kell adniuk a #stopigram és az adott kategória #hashtagjét. A Stopigram falára, amely a T-Mobile Facebook oldalán található, az elsőként beküldött  - és a moderáció során elfogadott - kép kerül ki, A játék népszerűségét növelheti, hogy a Stopigram okostelefonról is elérhető. 
A 16 napig tartó játék nyerteseit a kategória-győztesek közül sorsolják ki, a négy szerencsés jutalma egy-egy 4G/LTE képes okos készülék: egy Samsung Galaxy S3 LTE, egy Nokia Lumia 920, egy Samsung Galaxy Note 2 LTE vagy egy Samsung Galaxy Note 10.1 LTE.

További információk a játékról a www.stopigram.hu weboldalon, a Telekom 4G/LTE szolgáltatásáról és a lefedettségről pedig a www.telekom.hu/4g címen olvashatók.
*a használathoz a 4G/LTE technológiával lefedett területen 4G/LTE-képes mobil eszközre és 4G/LTE-képes díjcsomagra van szükség

Népszerű bejegyzések