Tavaszi szél, Inspironnal, virágom, virágom…

A tél végre valahára engedett szorításából, így újra birtokba vehetjük a szebbnél szebb kirándulóhelyeket és parkokat. És tavasszal mi is lehetne jobb szabadtéri program, mint egy piknik a nyíló virágok között? A minden földi jóval telerakott kosár és a puha pléd mellett ne felejtsük el magunkkal vinni Dell Inspiron 14z ultrabookunk is, amely könnyű súlyának és kis méretének köszönhetően alig észrevehetően lapul majd a hátizsákban, amíg elő nem vesszük.

Az Inspiron 14z mindössze 2,03 cm vastag és 1,87 kg súlyú, így nem jelent majd gondot a cipelése, amíg a megfelelő helyet keressük a piknikhez. Mobilinternet kapcsolattal, a beépített HD webkamera és a számítógépre előre telepített Skype™ segítségével akár azonnal megoszthatjuk ismerőseinkkel az újonnan felfedezett kirándulóhelyek szépségét, és pihenés közben még kedvenc zenéinket is meghallgathatjuk.

Az Inspiron 14z teljesítménye apró mérete ellenére is lenyűgöző: akkumulátora kibír akár egy egész napos kirándulást is. A csiszolt alumínium burkolat, a lekerekített szélek, a teljes méretű billentyűzet és érintőpad egyszerre teszik az Inspiron 14z ultrabookot elegánssá és felhasználóbaráttá. Ha pedig fontos, hogy kirándulás közben is stílusosak legyünk, az ultrabook ezüst és tűzpiros színben is elérhető, hogy mindig passzoljon öltözetünkhöz.

A piknikről hazatérve fényképeinket azonnal ultrabookunkra tölthetjük, amelynek lenyűgöző, 14 hüvelyk (35,56 cm) képátlójú, szélesvásznú HD kijelzőjén azok olyan részletgazdagságban jelennek majd meg, mintha még mindig a helyszínen lennénk. Ha pedig még ennél is jobb képminőséget szeretnénk, az Inspiron 14z beépített Intel® WiDi technológiájával külön kábel nélkül tudjuk képeinket és videóinkat televíziónk képernyőjére továbbítani.


Népszerű bejegyzések