Terraplaza - Utazzon vasúttal, fél áron!


A MÁV-START Zrt. ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásáról a Budapest-Keleti, a Nyugati, a Déli pályaudvarra valamint Kelenföld állomásra, a 2013. április 14-én megrendezésre kerülő TerraPlaza állatexpóra utazóknak.

Immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a TerraPlaza egzotikus élőlény kiállítás és vásár, ahol a terraristák és akvaristák igazán otthon érezhetik magukat. A látogatók a különleges élőlények mellett megcsodálhatják az ELTE biológia és paleontológia gyűjteményét és ásványmúzeumát is az intézmény oktatóinak idegenvezetésével.

A rendezvényre vasúttal érkezők a menetjegyeiket bármely MÁV-START belföldi pénztárban megválthatják. A kedvezményes árú alkalmi menettérti jegyekkel való utazás legkorábban a rendezvényt megelőző napon, április 13-án éjféltől kezdhető meg. A visszautazást a rendezvényt követő napon, április 15-én éjfélig be kell fejezni. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt visszautazás előtt, a rendezvény információs pultjánál 10:00-17:00 óra között lebélyegeztetik.
A rendezvény helyszíne: ELTE TTK Déli tömb,1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/C

Népszerű bejegyzések