Hagyományos bringásreggelivel várta a MÁV Csoport a kerékpárosokat a Bringázz a munkába! kampány keretében


A BAM! kampányban több éve partner MÁV Csoport a bringásreggelik szervezésében már harmadik alkalommal vállalt szerepet, és önálló helyszínnel várta a kerekezőket. Reggel 7 órától közel 300 péksütemény és szendvics fogyott el a népligeti kerékpárút melletti helyszínen, ahol Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója és Ungvári Csaba, a MÁV-START Zrt. vezérigazgatója több vasutassal közösen, terített asztallal fogadták a munkába igyekvő kerékpárosokat.
A Bringázz a munkába! akció keretén belül hagyományosan a város több pontján, azonos időpontban szerveznek ún. „bringásreggelit". Ilyenkor a forgalmasabb kerékpárutak mentén osztanak péksüteményt és üdítőt a szervezők a munkába tartó kerékpárosoknak.
A MÁV Csoport a szerepvállalással a vasúti és a kerékpáros közlekedés összekapcsolására kívánja felhívni a figyelmet, amely a növekvő autósforgalommal járó, káros környezeti hatások csökkentéséhez járul hozzá. Az együttműködés keretében a MÁV a kampány kommunikációját segíti, a MÁV-START pedig nyereményekkel is csatlakozik az akcióhoz. A kampányban való közreműködésen túl a MÁV-START Zrt. a hosszú távú fejlesztési programjában kiemelt célként jelölte meg, hogy minden vonaton biztosított legyen a kényelmes, kiszámítható kerékpárszállítás, hiszen ezt a népszerű szolgáltatást egyre többen, évente több mint háromszázezren veszik igénybe.



Népszerű bejegyzések