Szoftveres és hardveres csúcsmegoldásait egyesíti a Xerox új berendezésében

Az idén tavasszal bemutatott, a mobilitáson alapuló felhasználói igények kiszolgálását szolgálóConnectKey™ szoftvermegoldás-készlet immár a színes nyomtatást fekete-fehér áron kínáló, környezetbarát, szilárdtintás ColorQube nyomtatón is elérhető.
Az IDC 2013-2020 közötti időszakra vonatkozó előrejelzése megerősíti azt a szemünk előtt zajló trendet, miszerint a munkavállalók egyre nagyobb és nagyobb arányban támaszkodnak munkájuk során mobil és felhő-alapú technológiákra. A Xerox ConnectKey megoldását e folyamatok figyelembe véve alkotta meg, egyszerű és biztonságos munkamenetet kínálva felhasználóinak.
A többek között felhőszolgáltatásokat, egyszerű mobilnyomtatást, költség menedzsmentet és egyéni fejlesztésű alkalmazások használatát lehetővé tevő, a McAfee, illetve a Cisco biztonsági megoldásaival felvértezett ConnectKey platformot a Xerox most a színes multifunkciós ColorQube® 8900-zal is összekapcsolta. A szilárdtintás technológiát használó berendezés egyedi működési mechanizmusának köszönhetően 90%-kal kevesebb hulladékot termel működése során, mint a hasonló teljesítményű lézer- és LED berendezések, és színes nyomtatási költsége is egyedülállóan alacsony.
A Xerox a felhőszolgáltatásokat használó kisebb irodákra gondolva a ConnectKey platformot ezzel egy időben elérhetővé tette a kompakt WorkCentre 7220/7225 multifunkciós berendezésekhez is.

Népszerű bejegyzések