Az EY kínálja a legalaposabb elemzéseket és a legértékesebb projekteket

A világ egyik vezető irányítási, kockázati és megfelelési (GRC) tanácsadójának választották az EY-t. A nemzetközi tanácsadó és könyvvizsgáló cég állítja össze a legalaposabb szakmai elemzéseket, valamint a vállalat képes a leginkább maximalizálni az egyes projektek értékét – derül ki az IDC informatikai piackutató intézet nemzetközi rangsorából.
„Az IDC rangsor rendkívül fontos iránymutatás az üzleti élet szereplőinek, ezért is nagy elismerés számunkra, hogy a világ egyik vezető GRC-tanácsadójának választottak minket. A listának azért is kiemelkedő jelentősége van, mert az irányítási, kockázati és megfelelési terület jelentősége egyre inkább felértékelődött az elmúlt években. A válság hatására ugyanis minden korábbinál nagyobb nyomás nehezedik a cégekre, hogy tovább növeljék a hatékonyságot, racionalizálják működésüket, valamint minden korábbinál nagyobb hangsúlyt fektessenek a kockázatmenedzsmentre. Ezt hazai GRC-implementációs tapasztalataink is alátámasztják" – mondta Komjáthy Csaba, az EY Informatikai Kockázatkezelési Üzletágának menedzsere.

Az EY-nál világszinten már most is mintegy 18 ezer munkatárs foglalkozik a GRC-projektekkel, a cégnek pedig kiemelt célja, hogy a 2014-es pénzügyi évben tovább fejlessze ezt a területet – tette hozzá.
Az IDC értékelése alapján az EY a világ egyik vezető irányítási, kockázati és megfelelési tanácsadója. A cég állítja össze a legmegfelelőbb szakmai elemzéseket, valamint a vállalat képes leginkább maximalizálni az egyes projektek értékét a vizsgált szerepelők közül. Szintén vezető helyen szerepel az ügyfelek üzleti teljesítményének javításában és a kockázatmenedzsmentben. Az EY egyike azon cégeknek, amelyek a leginkább képesek arra, hogy a kockázatfelderítést beépítsék a különböző tanácsadói megbízatásokba – mutat rá az értékelés.

A nemzetközi tanácsadó és könyvvizsgáló céget szintén a legjobbak közé választották a globális és helyi munkatársak közötti együttműködés minőségét illetően. A cég munkatársai kiemelkedő iparági ismeretekkel rendelkeznek, a tudást és tapasztalatot pedig eredményesen adják át az ügyfeleknek – derül ki az IDC MarketScape elemzéséből.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések