Az új, biztonságos üzleti HP Ultrabook termékcsalád magasra tette a mércét a mobilitásban

Számos vállalatnál a munkavállalók igényei az új, elegáns hordozható IT megoldások iránt nem férnek össze az informatikai vezetők biztonsággal és kezelhetőséggel szemben támasztott követelményeivel. Ezt szem előtt tartva alkotta meg a HP az új EliteBook és ProBook sorozatát, amely nemcsak könnyen hordozható, hosszú élettartamú és biztonságos, de ugyanakkor kellemes látvány nyújt a teljesítményt tükröző dizájnnak és a radikálisan vékonyabb kialakításnak köszönhetően.
„Napjainkban a döntéshozók minden eddiginél átfogóbb és változatosabb technikai ismerettel rendelkező munkatársakat foglalkoztatnak, akik saját stílusukat és a preferenciáikat tükröző eszközöket igényelnek. Komoly üzleti kihívás jelent ezeknek az igényeknek megfelelni" - nyilatkozta Kobi Elbaz, a HP kereskedelmi megoldásokért, valamint nyomtatási és személyi számítógépek üzletágáért felelős EMEA elnök helyettese." A HP innovatív, stílusos, mobil üzleti személyi számítógépei biztonságosak és megbízhatóak, aminek köszönhetően vállalatunk vezető szerepet játszik a munkahelyek átformálásban."
HP Elitebook 800: ideális társ az utazáshoz
A HP EliteBook 800 széria 40 százalékkal vékonyabb és 28 százalékkal könnyebb, mint elődei, de rendelkezik minden olyan üzleti tulajdonsággal, ami a tökéletes  Ultrabook(1)  élményhez szükséges. Mivel gyakori utazóknak tervezték, az akkumulátor képes 33 órán át folyamatosan működni, a  MIL-STD 810G tanúsítvány pedig garantálja, hogy az eszközök jól bírják a hosszú munkaórákat.(2,3)  A grafit- és meteoritszürke díszítőelemeket a luxusautók dizájnja ihlette. Az egységes magnézium ház további acél elemekkel dísztett. A billentyűzet háttérvilágításának köszönhetően, gyengébb fényviszonyok között is könnyű az eszközökkel dolgozni. A megbízható kapcsolódásról a tartós drop-jaw hinge gondoskodik, így nincs szükség sem adapterre sem pedig dongle-ra. A HP Trust Circle csak a kiválasztott felhasználókat engedi hozzáférni a kritikus dokumentumokhoz.
·   A HP EliteBook 820 G1 35 százalékkal vékonyabb és 18 százalékkal könnyebb, mint ez előző generáció modelljei. A 12 inch (30,5 cm) átmérőjű kijelzővel együtt a súlya kevesebb, mint 1,4 kg, így ideális társ olyan utazók számára, akik egy könnyű, de minden extrával felszerelt eszközt keresnek.
·   A HP EliteBook 840 G1  Ultrabook(1) minősítésű. A képernyő átmérője 14 inch (35,6 cm) és elérhető hozzá egy Windows® 8-ra optimalizált érintéstechnológia is. Az akkumulátor működési ideje lenyűgöző, a másodlagos Slice Battery(2) segítségével akár 33 óráig is képes működni. 
·    A HP EliteBook 850 G1  kijelzője 15.6 inch (40cm) átmérőjű és opcionálisan elérhető hozzá Ultrabook(1) minősítés. Az eszköz a legújabb Intel architektúrával felszerelt és a HP Client Security portfolió védi.(8)
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések