Bringázz és vonatozz a munkába!

A MÁV Zrt. és a MÁV-START Zrt. folyamatosan bővíti a kerékpáros utasok számára nyújtott szolgáltatásait. A kerékpáros és a vasúti közlekedés összekapcsolására hívták fel a figyelmet a mai bringásreggelin is: a MÁV Székházzal szemben, a népligeti kerékpárút mellett kerekezőket látva vendégül.
Bringázz és vonatozz a munkába!
Ma reggel 7 és 9 óra közt több mint 200 kerékpárost vendégelt meg péksüteménnyel a MÁV és a MÁV-START a népligeti kerékpárútnál felállított standon, kapcsolódva az országos Bringázz a Munkába! kampányhoz. A MÁV Csoport ez által is a vasúti és a kerékpáros közlekedés összekapcsolására kívánta felhívni a figyelmet. Évről évre egyre többen szállítják biciklijüket a vonatokon, évente több mint 300 ezren utaznak kétkerekűjükkel együtt, a MÁV pedig komoly fejlesztéseket végzett e téren, bővítve kerékpáros szolgáltatási kínálatát.
A MÁV Csoport kiemelt figyelmet fordít a kerékpárjukat a vonaton is magukkal vinni kívánókra, tavasztól őszig egyre több kerékpárszállító kocsi vagy arra alkalmas térrel rendelkező szerelvény közlekedik az ország több vonalán. A budapesti elővárosi forgalomban pedig szinte minden vonaton kényelmes kerékpárszállítási lehetőséget biztosítunk.
420 forintért a nagy tavakhoz – egész évben
Egész évben kedvezményes kerékpáros túrajeggyel várjuk a Balatonhoz, a Fertő tóhoz és a Tisza-tóhoz kirándulókat. Ennek előnye, hogy az adott térségbe az ország bármely területéről, a megtett távolságtól függetlenül, 420 forintért szállíthatja kerékpárját. A túrajeggyel nemcsak a tavakhoz lehet a kerékpárokat elszállítani, hanem a tó körüli állomások, megállóhelyek között utazva nem kell újabb biciklis jegyet váltani, csupán az adott útra érvényes menetjeggyel kell rendelkezni.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések