Budapest romkocsmáiról ír a CNN utazási rovata

Publikációjában beszámol többek között a romkocsmák kialakulásának történetéről is, miszerint az ötlet 2001 körül látott napvilágot néhány fiatal körében, akik egészen egyszerűen egy olyan helyre vágytak, ahol olcsón tudnak szórakozni. Azóta, egykor elhagyatott ipari területek vagy akár autószervizek váltak kaotikusnak tűnő, ám rendkívül barátságos és stílusos romkocsmává, ahol még mindig két dollárnál olcsóbb a sör – emeli ki az újságíró.
Ezeket barangolta be útja során Mary, aki járt többek között a Szimpla Kertben, a Corvintetőn, az Instantban vagy a Kuplungban. A szerkesztő nemcsak feltérképezte a kocsmákat, de rendkívül közvetlen módon szóba is elegyedett az ott dolgozókkal és a vendégekkel is. Élményeiről bővebben a következő linken olvashatunk: http://travel.cnn.com/budapests-best-ruin-bars-051056
A teljes anyag elérhető a Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban