Csabai Kolbászfesztivál –vasúti utazási kedvezménnyel!

A MÁV-START ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásáról Békéscsaba állomásra október 24. és 27. között, a Csabai Kolbászfesztiválra vonattal utazóknak.
A csütörtöktől induló programon a hagyományok szerint idén is bemutatásra kerülnek a térség gasztronómiai jellegzetességei, továbbá szórakoztató zenés kínálattal és vásárokkal is várják az érdeklődőket.
A kedvezményes utazás legkorábban a rendezvényt megelőző napján, október 23–án, szerdán kezdhető meg. A visszautazást legkésőbb a rendezvény zárását követő napon, október 28-án, hétfő éjfélig kell befejezni.
Az ötven százalékos alkalmi menettérti jegyet az érvényesítéshez a helyszínen szükséges lebélyegeztetni, és a visszautazás során, a vonaton a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni. A bélyegzést 2013. október 24-től október 26-ig 10:00 és 15:00 között, október 27-én 10:00 és 13:00 között a fesztivál helyszínén megtalálható MÁV-START standon, a fent említett időpontokon kívül a Kolbászfesztivál információjánál lehet kérni.
A kedvezményes jegyváltási lehetőségről és a felhasználás feltételeiről részletes tájékoztató a MÁV-START Zrt. honlapján, a www.mav-start.hu oldalon található, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 (40) 49 49 49-es telefonszámán kérhető bővebb felvilágosítás.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések