Már elérhetők a Telekom új, korlátlan telefonálást kínáló lakossági Next csomagjai

A Magyar Telekomnál mától elérhetők a korlátlan beszélgetést és SMS-eket, továbbá 4G-s mobilinternetet és készülékkínálatot tartalmazó új Next M, Next S és Next XL Aranytárskártya díjcsomagok. A lakossági felhasználók így azonnal élvezhetik az új korlátlan díjcsomagok előnyeit. Az üzleti ügyfeleknek kínált új Next Business M díjcsomag pedig már október 18-ától igénybe vehető.

A Telekom mint egyedüli integrált, mobil és vezetékes termékkínálattal rendelkező szolgáltató 
kiemelt havidíj-kedvezményt kínál hűséges ügyfelei részére a Next díjcsomagokhoz. A mobil vagy vezetékes szolgáltatással és arany vagy platina kedvezménnyel rendelkező ügyfelek Next Aranytárskártya előfizetést vehetnek igénybe, akár 5000 Ft havi díjkedvezménnyel.
A Telekom által kínált egyedülálló ügyfélélményt tovább fokozza az ország legnagyobb, ma már a lakosság közel 40%-ára kiterjedő 4G lefedettsége.

A lakossági ügyfelek részére kínált Next S, Next M és Next XL Aranytárskártya intergált ajánlatokhoz a 4G-képes okostelefonok széles választéka is megvásárolható kedvező feltételek mellett. Az ügyfelek már 6 gyártó 30 különböző 4G-s készülékéből választhatnak, amilyen például a Samsung Galaxy S4 Zoom, a Samsung Galaxy Express, a Nokia Lumia 820 és a Sony Xperia Z. Ezekhez társulnak a Magyarországon és a Telekom kínálatában mától forgalomba kerülő új Apple iPhone 5s és iPhone 5c készülékek.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések