Online részvény kereskedés 0.1% egyszeri jutalékkal

Az online kereskedés egy új válfaja került előtérbe a Trade.com magyarországi partnere által. A hagyományos kereskedést felváltja az online felület, és a befektetők kezében marad az irányítás.
Az online kereskedés egyre erősödő piacán újabb és újabb szolgáltatók jelennek meg, főként a mobileszközök nagyfokú elterjedésétől kezdve. Számos vállalat kínálja szolgáltatásait az online piacon, ám a legtöbb cég befektetési ajánlatokkal keresi meg ügyfeleit, majd úgymond átveszik az irányítást a befektetett összeg felett, hiszen a valószínűsíthető tippjeik alapján kereskedtetik klienseiket.
Ezzel szemben az Invest and Trade nem veszi ki ügyfelei kezéből az irányítást, sőt inkább arra helyezi a hangsúlyt, hogy mindenki saját maga találja meg a számára legmegfelelőbb kereskedési technikát, amihez online, telefonos és személyes ügyfélszolgálatot is fenntartanak.
Az év elején indított, rendhagyó keretek között működő vállalatot hosszú évek pénzügyi és kereskedési tapasztalatával bíró szakértők vezetik, akik mindenben segítségére vannak a tanácsra szoruló ügyfeleknek. A piaci elemzéseket Heleszta Márton készíti, aki a 2. Devizapiaci Szakkiállítás és Konferencia egyik előadójaként számol majd be szakmai tapasztalatairól, az online kereskedés ügyfélközpontú módjáról, valamint a kockázatkezelés elérhető szintjeiről.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések