OSRAM LED STAR fényforrásokra váltott az OBI lámpaosztálya

Az innováció jegyében az OBI három új áruháza OSRAM LED STAR fényforrásokkal szerelkezett fel. Az üzletek lámpaosztályai a hagyományos izzók helyett immár OSRAM LED energiatakarékos fényforrásokkal működnek, amellyel az áruházlánc környezettudatosságát még inkább erősíti.
Ahány üzlet, annyi világítási szokás; a jó fényhatások, az általános és kiemelő világítás kiegyensúlyozott viszonya elengedhetetlen a jelenlétélményéhez és az áruk sikeres bemutatásához. Az OBI az újítások terén mindig is élen járt, idén lámparészlegein törekedett azinnovatív, praktikus fénygazdálkodás bevezetésére. Mindezt úgy oldotta meg, hogy az energiatakarékos fényforrások használatával a lámpaosztály üzemeltetése költséghatékonnyá vált, amellett, hogy az erre szánt beruházás már rövid távon megtérül. A projekt eddighárom hazai üzletben valósult meg, ahol a hagyományos izzók cseréjéhez az OSRAM LED STAR fényforrásai bizonyultak a legjobb választásnak.
Ma már az áruházak életében is elengedhetetlen az intelligens fénygazdálkodás, amit LED-ekkel könnyedén elérhetnek, a csekély fogyasztás miatt az energiaköltségek drasztikusan csökkenhetnek. A hagyományos izzókhoz képest így 80%-os azenergiamegtakarítás, redukálva az éves energia- és karbantartási költségeket. A három OBI barkácsáruházban összesen 3 450 db OSRAM LED STAR fényforrást használnak, amely a cégnek éves szinten közel 40 000 kWh energia, azaz 1,5 millió forint megtakarítást jelent.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések