Tizenharmadik alkalommal díjazta hazai partnereit a Cisco

A Cisco Magyarország tizenharmadik alkalommal adta át az „Év Magyarországi Cisco Partnere" díjat, amelyet idén 7 különböző kategóriában ítélt oda a közös sikerekhez leginkább hozzájáruló hazai partnereknek.
A Cisco üzleti sikereit jelentős mértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, és a partnerek új informatikai trendek felé való nyitottságának köszönheti. A sikeres együttműködést pedig a partnercégek körültekintő kiválasztása és folyamatos felkészítése, szakmai képzése alapozza meg.  
„A Cisco magyarországi partnereinek körébe közel 300 hazai rendszerintegrátor, valamint nagy- illetve kis- és közepes méretű informatikai vállalkozás tartozik. A legújabb informatikai trendek, mint a BYOD ("Használd saját eszközöd - Bring Your Own Device) vagy az IoE („Minden a hálón" – Internet of Everything") új lehetőségeket, de egyben új kihívásokat jelentenek partnereink számára is. Idei díjazottaink kiemelkedő munkát végeztek az új trendekhez kapcsolódó technológiai megoldások megismerésében és a hazai ügyfelek felé történő bemutatásában, valamint az informatikai projektek sikeres megvalósításában, – mondta Dalos Ottó, a Cisco Magyarország megbízott ügyvezető igazgatója.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban



Népszerű bejegyzések