A Közel-Keletre és Afrikába is toboroznak Budapesten

Egy éve alakult, és azóta többszörösére bővült az a Budapesten létrehozott toborzó központ, amely Európa mellett a Közép-Keletre és Afrikába is keres mérnököket és más szakembereket. Bár tagjai nem találkoznak személyesen a jelöltekkel, akár egész családokat költöztetnek egy kontinenssel arrébb.
Budapesten hozta létre a Randstad Sourceright a legújabb központját, amelynek feladata, hogy a teljes EMEA régióban (Európa, Közép-Kelet és Afrika több mint 150 országában) megtalálja a nagyvállalatok által legkeresettebb szakembereket. A magyarországi központ akár a teljes kiválasztási folyamatot lebonyolítja, illetve az egyes országok helyi Randstad irodáit is segíti nemzetközi projektekben.
„Hollandiában például hiány van hajómérnökökből, így Lengyelországban és a mediterrán államokban igyekszünk megfelelő szaktudással rendelkező munkatársakat keresni ezeknek a vállalatoknak. Olaj- és gáziparban járatos szakértőket toborzunk Norvégiába, de egy görög szolgáltató központ számára is keresünk sok nyelven beszélő munkatársakat például Olaszországban vagy Törökországban" – sorolja a példákat Paróczay Balázs, a Randstad Sourceright EMEA központjának vezetője. A budapesti csapat az elmúlt 12 hónap alatt több mint 40 országgal került kapcsolatba, és Szingapúrtól Írországig számos jelöltnek ajánlott új állást a régióban.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések