Az Ericsson segítségével közvetíti az NBC a Szocsi Téli Olimpiai Játékokat

Az Ericsson bejelentette, hogy az NBC Olympics, az NBC Sport divíziójának olimpiai közvetítésekért felelős részlege az Ericsson iparági vezető videójel-rögzítő és -továbbító rendszereit választotta a Szocsi
2014-es Téli Olimpiai Játékok közvetítéséhez.
„A téli olimpia egy globális jelenség és az egyik legfontosabb sportesemény a világon, – mondta el Dr. Giles Wilson, az Ericsson TV-tömörítési technológiákkal foglalkozó üzleti egységének vezetője. – Az Ericsson nagy múltra tekint vissza a következő generációs tartalom-összegyűjtő, -feldolgozó és -továbbító szolgáltatások és megoldások terén. Büszkék vagyunk rá, hogy ismét létfontosságú szerepet játszhatunk abban, hogy az NBC Olympics az igazi olimpiai élményt a lehető legkiválóbb minőségben biztosítsa nézőinek.
Az Ericsson technológiájának segítségével az NBC Olympics kiváló minőségű, megbízható HD-műsort biztosíthat nézők millióinak. Az NBC-t ebben az Ericsson szakértő mérnökei is támogatják majd, akik – amellett, hogy telepítik a berendezéseket és rendszereket – huszonnégy órás támogatást is nyújtanak majd az esemény minden helyszínén.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések