Keress 10 ezret havonta AI-val és kódolás nélkül!


Ez a videó arról szól, hogyan lehet 10 ezer dollárt keresni havonta AI és kódolás nélkül. A videókészítő őszintén elmondja, hogy nem fogsz ennyit keresni tervezőirodával, fejlesztéssel vagy videóprodukcióval, mert túl sok a verseny. Ehelyett az AI automatizálás felé fordult, ahol nagy a kereslet és kevés a konkurencia.

Az AI automatizálási ügynökségek folyamatokat automatizálnak, rendszereket és központokat építenek, amelyek összekötik a vállalatok különböző alkalmazásait, valamint AI segítségével hatékonyabbá teszik a munkavállalókat. Például a ChatGPT használatával.
Bemutatja az Apollo CRM-et, ami AI-t használ a kapcsolatok gazdagítására, de évente akár 100 ezer dollárba is kerülhet. Ezért kódolás nélküli eszközökkel, mint a Coda, újraépítik ezt 90%-kal olcsóbban.
A kezdőknek azt javasolja, hogy dolgozzanak kis cégeknek, pl. egy bútorüzletnek, és automatizáljanak folyamatokat AI segítségével. Így esettanulmányokat gyűjthetnek, amikkel később nagyobb cégeket tudnak megnyerni.
Végül a tartalommarketing fontosságát emeli ki, mert pl. egy YouTube csatornán megosztott oktatóvideókkal bizalmat lehet építeni és ügyfélhez jutni.
(Translation by Claude)

Népszerű bejegyzések