Mesterséges intelligencia összegzi a Viber csevegéseket


A Viber, az egyik legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazás fejlesztői bejelentették, hogy a mesterséges intelligencia (MI) segítségével új funkcióval bővítik szolgáltatásukat. Az OpenAI által kifejlesztett ChatGPT technológiát felhasználva a Viber képes lesz összefoglalni a csoportos beszélgetések lényegét, így téve könnyebbé a fontos információk megtalálását.

Az új funkció jelentősen megkönnyíti a felhasználók életét, hiszen nem kell többé végiggörgetniük a hosszú beszélgetéseket, hogy megtalálják a számukra fontos részleteket. A mesterséges intelligencia segítségével a Viber pillanatok alatt képes kiszűrni a lényeget, és tömör, áttekinthető formában prezentálni azt a felhasználóknak.

Fokozatos bevezetés, széles körű elérhetőség

A ChatGPT-alapú összefoglaló funkciót először az Egyesült Államokban, a Fülöp-szigeteken, Ukrajnában, Japánban, Bulgáriában és Lengyelországban vezetik be, de hamarosan további országokban is elérhetővé válik. A szolgáltatás mind iOS, mind Android platformon működik, és több mint 50 nyelvet támogat.

A Viber fejlesztői nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy az új funkció a lehető legtöbb felhasználó számára elérhető legyen. A széles körű nyelvi támogatás és a több platformon való működés biztosítja, hogy szinte bárki élvezhesse a mesterséges intelligencia nyújtotta előnyöket.

Egyszerű aktiválás, maximális adatvédelem

Az MI-alapú összefoglaló funkció aktiválása rendkívül egyszerű. Amikor a felhasználó belép egy olyan csoportos beszélgetésbe, ahol olvasatlan üzenetek vannak, a Viber felajánlja az összefoglaló készítésének lehetőségét. Az összefoglalók csak azok számára láthatók, akik igénylik, így biztosítva a személyes adatok védelmét és a titoktartást.

A Viber fejlesztői kiemelten kezelik a felhasználók adatainak biztonságát. Az összefoglalók nem tartalmaznak személyes azonosítókat, és a Viber sem fér hozzá a beszélgetések tartalmához, illetve nem tárolja azokat a szerverein. Így a felhasználók nyugodtak lehetnek, hogy privát információik biztonságban vannak.

Összegzés

A Viber és a ChatGPT együttműködése új szintre emeli az üzenetküldő alkalmazások funkcionalitását. A mesterséges intelligencia segítségével készített beszélgetés-összefoglalók jelentősen megkönnyítik a felhasználók életét, miközben a személyes adatok védelme továbbra is maximális prioritást élvez. Ez a forradalmi újítás minden bizonnyal nagy népszerűségnek örvend majd a Viber felhasználók körében, és új standardot állít az üzenetküldő alkalmazások piacán.

Népszerű bejegyzések