Belenéztünk a ChatGPT 4o Mac-es változatába


A szöveg a ChatGPT 4 Mac alkalmazásának újdonságait mutatja be. Leírja, hogy az alkalmazás letöltése után egy indító ablak jelenik meg, ahol beállíthatjuk a gyorsbillentyűt az alkalmazás megnyitásához. Ezután egy normál chatablakba kerülünk, ahol kiválaszthatjuk a modell verzióját (4.0, 3.5 vagy egyéni modellek).
Az alkalmazás több különbséget mutat a böngészős verzióhoz képest, mint például a Python-környezet integrációja, képgenerálási képesség, valós idejű internetes információk lekérdezése és a kontextus megjegyzése a munkamenetek között.
A szerző teszteli az alkalmazás képfelismerési és -feldolgozási képességeit egy spanyol teszt képernyőképével. Az alkalmazás kiemeli a helyes és helytelen válaszokat, és magyarázatot ad.
Ezután a szerző megpróbál egy webhelyről származó információkat vizuálissá tenni, de csak egy kis méretű képet kap, amelyet nem tud menteni.
Végül az alkalmazás "Feltárt GPT-k" részét mutatja be, ahol különböző kategóriákban (írás, produktivitás, matek stb.) hasznos egyéni GPT-modellek érhetők el.
(Translation by Claude)

Népszerű bejegyzések